arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Netwerkevent duurzame bouw en energiesystemen

Slimme stad

Biedt jouw bedrijf een oplossing op het gebied van duurzame bouw en/of energiesystemen? Wil je ook op markten buiten Nederland het verschil maken met jouw innovatie en wil je meer te weten komen over waar de kansen liggen voor jouw technologie? Ontmoet Andere Ondernemers Met Internationale Ambities. Ontmoet elkaar op 23 maart in het Cambridge Innovation Centre (CIC) in Rotterdam.

Kom naar dit netwerkevent en ontmoet andere ondernemers met dezelfde ambities, kijk of je samen kunt optrekken en kom erachter aan welke events jullie (samen) kunnen deelnemen.

Concept programma

Verkenning PIB Nordics
14:00 - 15:00 uur | Is opschalen in de Nordics onderdeel van jouw internationale strategie? Neem dan deel aan deze sessie om deelname aan een Partners in International Business (PIB) te verkennen. PIB is een programma waarmee Nederlandse bedrijven als consortium optreden om hun internationale ambities te realiseren. Er wordt een 3-jarig actieplan met strategische en promotionele activiteiten gemaakt om de Nederlandse sector en het cluster in het bijzonder zo goed mogelijk te positioneren in de Nordics. In deze sessie krijg je meer informatie en spreek je andere potentiële deelnemers.

Netwerkevent

15.00 - 15.15 | Inloop netwerk event

15.15 - 15.30 uur | Opening netwerk event & overzicht internationale activiteiten

15.30 - 16.30 | Ronde tafel discussies: we splitsen in sub-thema’s (energie efficiëntie, digitalisering, materialen) en gaan met elkaar in gesprek over marktkansen, onze eigen ervaringen en verkennen hoe we elkaar kunnen helpen

16.30 - 18.00 | Netwerken: ga met andere ondernemers in gesprek over jullie internationale ambities en kijk naar de mogelijkheden om samen op te trekken.

We hopen jullie daar te ontmoeten.
 

Meld je nu aan!

Netwerkevent duurzame bouw en energiesystemen

Aanmelden
Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten