arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

NL Paviljoen op Hannover Messe 2022

Hannover Messe

Wil je de Duitse markt betreden of bestaande contacten uitbreiden? Heb je al jaren een handelsrelatie met Duitsland en blijf je graag in contact met je klanten? Of wil je je netwerk in de High Tech Systems and Materials (HTSM)-sector uitbreiden? Neem dan deel aan het NL Paviljoen op de Hannover Messe.

  • Vanwege corona-ontwikkelingen heeft de organisatie de beurs verplaatst van eind april naar begin zomer 2022. Een exacte datum is nog niet bekend gemaakt.
  • Door je aan te melden geef je aan dat je interesse hebt in deelname aan het NL Paviljoen op de Hannover Messe. Het is nog geen officiële aanmelding.

De techbeurs van de wereld

De Hannover Messe is met 6.500 internationale exposanten de grootste technologische industriebeurs ter wereld. Jaarlijks trekt de beurs meer dan 200.000 bezoekers uit 70 landen. Dit jaar vindt de beurs weer fysiek plaats. 

Holland High Tech

Integrating Industries for a Smart Sustainable Future

Nederland presenteert zich op de beurs onder de titel 'Integrating Industries for a Smart Sustainable Future'. Met onze gezamenlijke presentatie en collectieve programma laten we zien hoe we door (internationaal) nauw samen te werken integrale slimme en duurzame oplossingen kunnen ontwikkelen. Samen met onze strategische partners in Duitsland en binnen Europa ontwikkelen we geïntegreerde waardenetwerken die ons in staat stellen om producten energie-efficiënt te maken, onderhouden en recyclen. Deze waardeketens bieden Europa op belangrijke control points autonomie en technologisch leiderschap. Daarnaast zijn we een sterke en betrouwbare Sourcing Partner voor de Duitse industrie. Samen komen we tot een slimme en duurzame toekomst.  

Vanuit Nederland is onze focus gericht op de thema’s:

  • Smart Industry
  • Energie 
  • Mobiliteit
  • Sleuteltechnologieën.

Kansen voor Nederlandse ondernemers

Dat biedt kansen voor u als Nederlandse techbedrijven. Nederland wil niet alleen handelspartner voor Duitsland zijn, maar ook technologie- en innovatiepartner. Het Nederlandse paviljoen in hal 8 straalt uit dat Nederland hét partnerland is met oplossingen voor wereldwijde maatschappelijke uitdagingen. Je kunt als exposant deelnemen aan het NL Paviljoen in hal 8. Bij voldoende belangstelling kan ook een paviljoen worden ingericht in hal 4 (Industrial parts and solutions).

Inspiratiesessie

Wil je meer weten over zakendoen in Duitsland, een bezoek aan de Hannover Messe of over deelname aan de beurs? Meld je dan aan voor de sessie 'Benut je kansen in Duitsland in 2022' op donderdag 16 december van 16:00 – 17:30 uur..

 

Organisatie
Het NL  Paviljoen wordt georganiseerd door FME, Koninklijke Metaalunie, FIER Automotive in samenwerking met RVO, de Nederlandse ambassade in Berlijn en het consulaat-generaal in München.

Partners Hannover Messe 2021

Meld je nu aan!

NL Paviljoen op Hannover Messe 2022

Aanmelden
Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten