arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

NL Paviljoen op Hannover Messe 2023

Hannover Messe

Wil je de Duitse markt betreden of ben je op zoek naar nieuwe technologie partners in Europa? Blijf je graag in contact met jouw klanten? Of wil je je netwerk in de High Tech Systems and Materials (HTSM) sector uitbreiden? Neem dan deel aan het Nederlands Paviljoen op de Hannover Messe in Duitsland van maandag 17 tot en met 21 april 2023.

De techbeurs van de wereld

De Hannover Messe is met 6.500 internationale exposanten de grootste technologische industriebeurs ter wereld. Jaarlijks trekt de beurs meer dan 200.000 bezoekers uit 70 verschillende landen. Het motto van de Hannover Messe 2023 is 'Industrial Transformation – Making the difference’

Holland High Tech

Integrating Industries for a Smart Sustainable Future

Naast handelspartner, wil Nederland ook technologie- en innovatiepartner zijn van Duitsland. Om deze reden straalt het Nederlands Paviljoen in hal 8 dit jaar uit dat Nederland hét land is om samen oplossingen mee te ontwikkelen voor wereldwijde uitdagingen. Nederland presenteert zich onder het overkoepelde thema 'Integrating Industries for a Smart Sustainable Future'. Met onze gezamenlijke presentatie laten we zien hoe we – door internationaal nauw samen te werken – slimme en duurzame oplossingen kunnen ontwikkelen en industriële transformatie kunnen realiseren.

Waarom deelnemen aan een NL Paviljoen?

 • Het paviljoen heeft een open, representatieve uitstraling met een herkenbare sterke NL branding.
 • Wij nemen de complete voorbereiding voor jou uit handen ten aanzien van de standbouw.
 • Deelnemers kunnen zich professioneel presenteren en gebruikmaken van de collectieve ruimte met bargedeelte en catering, waarin ook gasten worden ontvangen.
 • Wij organiseren programma's voor internationale delegaties in de paviljoens.
 • Bovendien profiteren de deelnemers van de gezamenlijke promotionele activiteiten die zorgen voor meer traffic naar de paviljoens.

Kosten

Prijs per m2 is € 820,- exclusief BTW

 • Inclusief in deze prijs zijn elektra en water (op basis van een inschatting), algemene standbouw, standbewaking en schoonmaak
 • Exclusief in deze prijs zijn eigen standbouw (extra wensen, passend binnen format), meubilair en dergelijke, de presentatiewand (+ fullcolour print en opmaak)

Verplichte bijkomende kosten:

 • Marketing fee: € 365,-
 • Presentatiewand S (bij een stand van 3-5 m2): € 495,- (inclusief full-colour print, exclusief opmaak)
 • Presentatiewand M (bij een stand van 6-8 m2): € 632,50 (idem)
 • Presentatiewand L (bij een stand van 9-11 m2): € 770,00 (idem)
 • Presentatiewand XL (bij een stand van 12-14 m2): € 1.095,- (idem)

Catering wordt geregeld. Kosten zijn voor eigen rekening.

Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Artist impression NL Paviljoen HM

Organisatie
Het NL Paviljoen wordt georganiseerd door FME, Koninklijke Metaalunie, FIER Automotive en de RAI in samenwerking met RVO, de Nederlandse ambassade in Berlijn en het consulaat-generaal in München.

Logos Partners HM 2023

Meld je nu aan!

NL Paviljoen op Hannover Messe 2023

Aanmelden
Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten