arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Online Arbo Voorlichtingsbijeenkomst

Lab

Als gevolg van de maatregelen tegen corona is het niet mogelijk de Arbo-middagen op de gebruikelijke manier te organiseren. Wij heten je dit jaar online van harte welkom.

Programma

 • Een interview met prof. Ira Helsloot over de onderzoeksmethodiek van de Gezondheidsraad
  Ira Helsloot en Jaap Hanekam hebben de werkwijze van de Gezondheidsraad kritisch onderzocht aan de hand van drie rapporten. In een interview licht Ira Helsloot zijn bevindingen toe. 
   
 • Egbert Stremmelaar (directeur/secretaris Vereniging ION) legt uit hoe veilig te werken met zeer zorgwekkende stoffen
  We gaan in op het voorgaande, leggen verbanden tussen de autorisatie en de projecten, maar lichten ook zeker de eisen aan de chroom-6 gebruikers toe.
   
 • Kees Halm sluit af met een tour d’horizon van actuele Arbo-ontwikkelingen
  Kees Halm bespreekt een aantal actuele Arbo-ontwikkelingen. Hij gaat onder meer in op de nieuwe verbeterchecks van 5xbeter, de mogelijkheid die I-SZW biedt om bij (kleine) meldingsplichtige ongevallen zelf onderzoek te doen en wijzigingen in Arbowet en -regelgeving. Ook wordt aandacht besteed aan de benchmark Arbo en verzuim over het jaar 2019.

Aanmelden

Kun je er deze middag niet bij zijn, maar ben je wel nieuwsgierig naar de inhoud, meld je dan gewoon aan, je ontvangt dan de terugkijk-link na afloop van de online bijeenkomst.

Sluiten