arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Online Business Course: De toekomst van reserve-onderdelen is digitaal

Metaal

Learn, Inspire, Develop & Execute

Strategie digitale reserveonderdelen

In 6 sessies van 90 minuten - van 11 mei 2022 tot 20 mei 2022, gevolgd door de DSP Expo in Essen op 13 en 14 september - word je volledig op de hoogte van gebracht van alle mogelijkheden en de nieuwste ontwikkelingen die additive manufacturing-technologie (3D-printen) biedt aan fabrikanten in de technologische industrie. De sessies gaan met name in op het gebied van het ontwikkelen van een strategie voor digitale reserveonderdelen.

Voorbeeldcases

Met tientallen sprekers en docenten van over de hele wereld, worden voorbeeldcases, onderzoek en geleerde lessen gepresenteerd op het gebied van onder andere automotive, olie & gas, luchtvaart, machinale bewerking en tooling, medisch, liften, logistiek en scheepvaart.

Specifieke sessies

De 10 specifieke sessies (15:30 - 17:00 uur) zijn gericht op belangrijke gebieden, zoals:

  • De algemene businesscase
  • Het selecteren van onderdelen
  • Materiaalstrategie
  • Kwaliteitsborging en normen
  • Digitale magazijnen
  • Fabricage op aanvraag
  • Enz.

Bekijk het volledige programma en de data waarop de sessies worden gehouden

De sessies worden in het Engels gegeven.

Gratis (en korting) voor FME-leden

Deze Business Course is een initiatief van SDAM (Secure Distributed Additive Manufacturing). Zij brengen in Europa industrie, IT en onderzoek samen met als doel verschillende collaboratieve ecosystemen op te bouwen, waar zowel productiegegevens als 3D-printbestanden veilig tussen de verschillende actoren bewegen - van idee tot eindproduct.

Maximaal 200 FME-leden kunnen gratis deelnemen aan deze Online Business Course. Toewijzing geschied op basis van binnenkomst. Niet-leden betalen € 195,- .

Hierna krijgen FME-leden nog steeds korting: 

  • Een Personal Ticket kost dan € 195,- in plaats van € 295,-
  • Een Company Ticket € 295,- in plaats van € 595,- 
  • Een Company Team Ticket € 795,- in plaats van  € 1.195,-

Over Additive Manufacturing

Additive Manufacturing (AM) is de industriële term voor 3D-printen. Naast het creëren van op maat gemaakte onderdelen en het ontwerpen van nieuwe producten, stelt AM bedrijven ook in staat om virtueel kritieke voorraden en nieuwe productieprocessen te ontwikkelen, waardoor het beheer van de toeleveringsketen op een potentieel zeer significante manier wordt beïnvloed. 

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten