arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Online FME Talkshow: Gamechangers

Game Changers staande

De coronacrisis heeft de spelregels flink gewijzigd. Technologische ontwikkelingen versnellen en transities worden urgenter. Hoe speel je hier snel op in zodat je een gamechanger wordt met jouw bedrijf? Hoe benut je de kansen van digitalisering voor je organisatie, je producten, je diensten?

Jaarevent 2020

Als tech sector hebben wij alles in huis om de agenda voor de toekomst te bepalen. Met duurzame groei en ruimte voor talent. Met slimme tech die helpt bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken en die ons dagelijks leven verrijkt. Laten we die kansen samen benutten!

Let's Change the Game

In een prikkelende online talkshow gaat presentator en Jakhals Erik Dijkstra (bekend van DWDD en OP1) in gesprek met onder andere deze gasten aan tafel.

 • Peter Wennink, ceo, ASML
  “Als we elkaar blijven uitdagen en we samenwerken om ieders kennis en talent te benutten, realiseren we innovaties die een enorme impact op onze wereld zullen hebben.”    
 • Meiny Prins, ceo, Priva
  Een duidelijke missie die inspireert is belangrijker dan ooit in een snel veranderende wereld”
 • Jim Stolze, schrijver, tech-ondernemer en innovatiedeskundige
  "Kunstmatige intelligentie wordt als elektriciteit. Het is overal en iedereen kan het gebruiken. De échte vraag is: hoe ga jij het inzetten? En dat gaat meer over menselijke creativiteit dan over technologische innovatie." 
 • Christel Werkman, directeur, Werkman Hoofcare
  “Ondanks een 111-jarige traditie, bieden garanties uit het verleden geen garantie voor de toekomst. Omarm de verandering, wees je eigen disruptie.”
 • Emile Aartshoogleraar informatica, Tilburg University
  "Met ons pre-historisch brein vol emoties en gevoeligheden en met systemen en structuren uit de middeleeuwen proberen we nu bovenmenselijke technologie in te zetten en toe te passen om een duurzame samenleving en economie gestalte te geven: een prachtige en gelijktijdig uitdagende opgave."

Het wordt een middag vol inspiratie en energie om met jouw bedrijf te blijven groeien en winnaar van de toekomst te worden.  

Jij bent er toch ook bij?

Sluiten