arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Online ontmoeting FME-leden Noord en Oost met FME Bestuur

Ineke Dezentjé Roze jasje

FME vertegenwoordigt de belangen van 2.200 lidbedrijven in de Nederlandse technologische industrie. Een sector die in een razendsnel tempo verandert als gevolg van digitalisering, robotisering en nieuwe technologieën. Die veranderingen bieden volop kansen, maar die stellen ook andere – nieuwe – eisen aan ondernemingen en hun medewerkers.

Uitdagingen in de coronacrisis

De coronacrisis stelt onze techbedrijven ook voor grote uitdagingen én creëert ook kansen. Om de kansen optimaal te benutten is het tijdig verkennen van kansen en daar vervolgens snel op kunnen inspelen van belang. Als directie, en als bedrijf in het geheel. Niet wachten met strategieontwikkeling totdat het daar volgens je reguliere agenda weer tijd voor is. Breng nu in kaart waar kansen liggen, zoek nieuwe markten waar jouw producten/diensten passen, werk aan een beter proces, kijk of een nieuw product of dienst relevant is voor je huidige klanten of start een nieuwe samenwerking waarin je sneller, slimmer of goedkoper kunt zijn. 

Graag gaan FME-voorzitter Ineke Dezentjé en FME-vice-voorzitter, namens mki-bedrijven, Ulbe Bijlsma (Stertil B.V.) daarover met lidbedrijven in de regio's Noord en Oost in gesprek. 

Meld je nu aan!

Online ontmoeting FME-leden Noord en Oost met FME Bestuur

Aanmelden
Sluiten