arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Ontwerp een roadmap van de zorg van de toekomst

Data voor betere zorg

FME wil weten wat de grootste uitdagingen in de zorgsector zijn en wat de technologische antwoorden hierop zijn. Daarom starten we samen met GUPTA strategists een vervolgonderzoek, na het succesvolle rapport ‘Uitweg uit de schaarste’ uit 2022.

We onderzoeken wat de grootste ontwikkelingen en uitdagingen in de zorg zijn, welke rol de (medisch) technologische sector kan pakken om een deel van de oplossing te zijn en hoe FME, samen met haar leden en andere stakeholders, kan bijdragen aan het oplossen van deze uitdagingen. Wij zien het als onze rol om als vertegenwoordiger van de MedTech sector een brug te slaan tussen de kennis en expertise van de techsector en de uitdagingen in de zorg.

Sessies met FME-leden

We nodigen FME-leden uit om hierover mee te denken en samen te werken aan een goed beeld van onze sector en de antwoorden die de digitale en medtechsector kan bieden voor de uitdagingen in de zorg. Meld je aan voor een of beide sessies.

Eerste sessie 5 maart | 10:00 - 12:30 uur

Tijdens deze eerste sessie schetst GUPTA strategists een beeld van de analyse van de grootste uitdagingen in de zorgsector. Wij gaan vervolgens met jou en andere MedTech FME-leden in gesprek over waar je de overlap ziet tussen jouw technologie en de uitdagingen in de zorg. We bespreken waar en hoe de MedTech sector kan bijdragen aan het oplossen van deze uitdagingen.

Tweede sessie 4 april | 10:00 - 12:30 uur

Tijdens de tweede sessie, waarin de eerste onderzoeksresultaten in kaart zijn gebracht, gaan we verder in op de verschillende rollen van FME, de bedrijven en stakeholders binnen de zorgsector. Wij willen daar graag een (betere) brug tussen slaan. We horen graag wat je van FME verwacht en hoe FME kan bijdragen om medtechbedrijven in staat te stellen om de op 5 maart vastgestelde bijdragen ook daadwerkelijk te kunnen leveren. En hoe je als FME-lidbedrijf daarin ondersteund kan worden en je je met je bedrijf in kan ontwikkelen.

Meerjarenstrategie Gezondheid en zorg

Zo werken we samen toe naar een FME-meerjarenstrategie voor het programma Gezondheid en Zorg, met routekaart en routepaaltjes voor de bedrijven, en voor de sector, waarbij duidelijk wordt hoe technologie en zorg (beter) kunnen samenwerken en bijdragen aan de kwaliteit van bestaan en de toekomst van zorg. Het resultaat wordt gepresenteerd tijdens de Week van de Innovatieve Zorg, die wordt georganiseerd van 24 tot en met 28 juni 2024. 

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten