arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Persoonlijke energie op de werkvloer

Overleg

Wanneer je weinig energie krijgt van je werk, dan is er een grote kans dat er frictie is tussen hoe jij je leukste leven wilt leiden en hoe je baan hierin past. Sandra Klijn ontdekte dat het antwoord op deze mismatch gevonden wordt in het analyseren van je persoonlijke energie op het werk.

Aanmelden

Onderzoek heeft aangetoond dat kappers en loodgieters het gelukkigst zijn onder alle beroepen. Het blijkt dat dit te maken heeft met de volgende factoren: 

  • Heldere korte taken die meerdere malen per dag worden afgerond 
  • Geen werk mee naar huis 
  • Je laat klanten over het algemeen blij achter 

Hoe zouden die elementen in jouw werk terug kunnen komen?

Als werken je energie geeft, levert dat het bedrijf ook meer op! Je bent gemotiveerder, creatiever en  productiever. Een win-win situatie dus. Maar heb je enig idee bij hoeveel medewerkers dit zo is? En wat als we dit bespreekbaar maken in de organisatie? Willen veel mensen dan de organisatie verlaten? Maar wat als we deze vragen niet stellen? Sluimert het dan en hebben we dan meer te maken met onverwachts verloop? Deze en andere vragen kan je stellen aan Sandra Klijn tijdens dit webinar

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten

FME.nl is vernieuwd

De artikelen, diensten en publicaties in Mijn FME zijn verplaatst naar 'Kennis & Advies' in de navigatiebalk. Bovendien hebben we de indeling verbeterd. Al jouw waardevolle tools zoals de beloningsbenchmark, het Cao Platform en onze dashboards zijn nog steeds via het Mijn FME menu toegankelijk.