arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar
Girls Day

Het achtjarige programma Techkwadraat gaat ervoor zorgen dat alle leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs structureel in aanraking komen met techniek en hun talenten voor technologie kunnen ontdekken. Samen met scholen en andere regionale partners kun je hier aan bijdragen, doe je mee?

Aanmelden

Vanaf eind augustus organiseert Techkwadraat bijeenkomsten in de regio’s voor tech bedrijven, basisscholen en middelbare scholen (havo, vwo en vmbo-tl), musea, bibliotheken, science centers en techlabs om een gezamenlijke aanpak te ontwikkelen voor technologieonderwijs.

Bij de startbijeenkomsten kun je als bedrijf:

  • Kennismaken met partners in de regio om mee samen te werken
  • In gesprek gaan over een gezamenlijke aanpak 
  • Kijken wat jij kunt doen om techniekpromotie meer in samenhang te organiseren en te versterken
  • Bespreken welke ondersteuning jouw bedrijf nodig heeft voor meer impact in jouw regio

Over Techkwadraat

Het ontwikkelen van technologische vaardigheden is essentieel voor kinderen om op te groeien in de moderne wereld, waarin technologie een steeds grotere rol speelt. Met het programma Techkwadraat bundelen scholen, bedrijven en andere regionale organisaties de krachten voor een inspirerende leeromgeving – binnen én buiten school(tijd) – waar onderwijs en praktijk samenkomen. Of het nu gaat om techniek, technologie, ICT, (natuur)wetenschappen of praktijkvaardigheden: we willen zorgen voor een brede oriëntatie en beeldvorming in al deze richtingen.

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten