arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

The road to Smart City Live - Hoe Nederlandse SME's de duurzame bouwagenda in Scandinavië kunnen helpen accelereren

Smart City

Er gebeurt veel in de duurzame bouwsector in Scandinavië. De Ambassades van het Koninkrijk der Nederlanden in Zweden en Denemarken, in samenwerking met InnovationQuarter en FME, hebben deze sector geïdentificeerd als een significante kans voor Nederlandse bedrijven.

In deze sessie presenteren we, en gaan we in discussie over, de eerste inzichten uit een nieuwe marktstudie die vanuit de Ambassades wordt gedaan op het thema duurzame bouw in de twee landen. We laten interessante duurzame bouwprojecten in Zweden en Denemarken zien en horen graag jouw gedachtes over hoe de Nederlandse markt bij kan dragen en je eventuele vragen over toegang tot deze markt. De sessie wordt gefaciliteerd in samenwerking met onze partner FOG.

Deze workshop is onderdeel van Smart City Live wat wordt georganiseerd door FIRA als online editie van het Smart City Expo World Congress in Barcelona. Smart City Live gaat over wat er nu beschikbaar is en de huidige aanbestedingen die lopen in steden.

Het doel van dit Digital Event is om overheid, stadsvertegenwoordigers, start-ups, KMO's, corporates, experts en investeerders een platform te bieden om langdurige partnerschappen te initiëren. Nationale organisaties en steden van over de hele wereld zullen worden samengebracht om  nieuwe allianties op te zetten en voort te bouwen op bestaande. Innovators en experts zullen hun oplossingen delen en het zal een geweldige kans zijn voor investeerders met een smart city focus om investeringsmogelijkheden te vinden.

FME host tijdens Smart City Live een tweetal workshops.

Sluiten