arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Rondetafelgesprek met Theo Henrar

Theo

Op dinsdag 10 oktober organiseert FME een interactief rondetafelgesprek met FME-voorzitter Theo Henrar. Directeuren van lidbedrijven in Gelderland en Utrecht (en omstreken) zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit rondetafelgesprek. Ook nieuwe FME-leden zijn van harte uitgenodigd.

Tijdens het gesprek horen we graag wat er bij jou en je collega-directeuren speelt en gaan we in op ontwikkelingen die in de markt en bij de bedrijven nu spelen. Hierbij kun je denken aan de uitdagingen door de krapte op de arbeidsmarkt, regionale betrokkenheid, duurzaamheid en verduurzamen, innovatie en digitalisering. 

Theo Henrar hoort graag van jou voor welke uitdagingen jij met je bedrijf staat en wil in het gesprek horen hoe wij jou en je collega-directeuren kunnen ondersteunen.

Programma

13:30 uur | Ontvangst en ontmoeting
14:00 uur | Rondetafelgesprek met Theo Henrar (voorzitter FME)
15:30 uur | Rondleiding Rademaker B.V.
16:30 uur | Afsluitende borrel
17:30 uur | Einde

Rademaker

We zijn te gast bij Rademaker in Culemborg. Dit was een van de eerste bedrijven die zich specialiseerde in de ontwikkeling en levering van innovatieve oplossingen voor de bakkerij-industrie. De expertise uit zich in hoogwaardige automatisering, engineering, hygiëne en performance van het geleverde machinepark. Tegenwoordig zijn ze een van de koplopers in hun vakgebied, met een wereldwijde aanwezigheid.

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten