arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Smart Industry Jaarevents | Regio Oost | BOOST

Op 22 september organiseert BOOST samen met het landelijk bureau Smart Industry en haar kernpartners het jaarlijkse regio event.

Strategie en innovatie in de nieuwe werkelijkheid

In een live uitzending vol met interactie en relevante sprekers geven we inzicht en praktische handvatten om met Smart Industry aan de slag te gaan of een volgende stap te zetten.

Fried Kaanen, voorzitter van de Koninklijke Metaalunie zal een update geven over de huidige economische situatie binnen de maakindustrie, Niki Seelen zal als mainspeaker vanuit haar rol als business developer bij Business Models Inc. inspiratie en praktische tips delen over hoe je in deze onzekere tijd waarde toe kunt voegen door anders naar je businessmodel te kijken en te innoveren. Aansluitend zullen we met een aantal ondernemers uit de regio verder praten over de veranderingen die zij hebben doorgevoerd om hun bedrijfsvoering toekomst bestendig te maken. Aan tafel schuift onder andere Jaco Oosterhof, directeur van Orange Cleaning. In Coronatijd ontwikkelden zij razend snel een handdesinfectie apparaat onder de naam Clean2go.

Programma

15:30 uur Opening en welkom door Mark Beumer
Interview met Fried Kaanen, ondernemer en voorzitter van de Koninklijke Metaalunie. 
Waar staat de Nederlandse maakindustrie? Hoe doen we het in Oost Nederland en hoe participeren we in deze disruptieve tijden op de ontwikkelingen en kansen die Smart Industrie toepassingen bieden? 

15:45 uur Interactieve keynote door Niki Seelen, business developer van Business Models Inc.
Wat vraagt deze tijd van ondernemers? Hoe kun je anders naar je businessmodel kijken om nieuwe kansen te zien. Maar vooral; hoe doen collega-ondernemers dit en wat kan ik daarvan leren? 

16:20 uur Ondernemers aan het woord
Mark Beumer praat met Jaco Oosterhuis, directeur van Orange Cleaning en Jan Hellinga, directeur van SafeTouch over twee innovaties in coronatijd. Bestaande technieken inzetten voor de ontwikkeling van nieuwe producten, hoe doe je dat? Fried Kaanen en Niki Seelen sluiten aan in dit gesprek en zullen ingaan op de vragen van het (online) publiek. 

16:50 uur Afsluiting & deelnemers Poll 

16:55 uur Netwerk carrousel en digitale borrel 
Via de netwerk carrousel kunt u andere deelnemers ontmoeten en nieuwe contacten opdoen of napraten over alle informatie die er gedeeld is. 

Sluiten