arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Smart Industry Noordwest | Predictive Maintenance

Tijdens het Smart Industry Noordwest Jaarevent op 29 september 2020 werd tijdens ronde tafelgesprekken kort ingegaan op de onderwerpen smart en predictive maintenance, digital twinning en AR/VR.

FME is een van de trekkers van de hub Noordwest om de mki in Noordwest-Nederland aan Smart Industry activiteiten te laten deelnemen.

Op donderdag 28 januari trappen we onze reeks online verdiepingssessies af bij de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Jurjen Helmus, oprichter van de minor Data Science, en Ruben Stam, onderzoeker bij het Smart Asset Management Lab, nemen ons mee in het thema predictive maintenance. Op de HvA werken Data Science studenten samen met mkb-bedrijven uit de regio Noordwest aan predictive maintenance opdrachten. In een uur leggen we de huidige uitdagingen van predictive maintenance bloot, verkennen we toekomstige trends en tonen we opgeleverde proof of concepts van de studenten waar jij als bedrijf van kunt leren. Na de sessie kun je in contact komen met beiden om een concreet project op te pakken. 

Ontdek het volledige programma
Sluiten