arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Stapsgewijs naar gezondere keuzes op de werkvloer

Samen leren

Onderzoek wijst uit dat slechts 19% van de werkgevers dit jaar actief met medewerkers over vitaliteit heeft gecommuniceerd, en als dat gebeurt dan is dat vaak sporadisch. Toch is regelmatig communiceren over vitaliteit een must bij het stimuleren van gezond gedrag op de werkvloer. Effectieve en structurele communicatie is essentieel om medewerkers door de verschillende stadia van gedragsverandering te begeleiden en motiveren.

Aanmelden

Vitaloog Anne van Lieshout neemt je mee in de wereld van gezondheidspsychologie op de werkvloer en geeft je praktische tips. Zo kun je jouw werknemers aanmoedigen en ondersteunen om gezondere keuzes te maken.

Jouw opbrengsten

In dit webinar leer je:

  • De belangrijkste aspecten van gezondheidspsychologie
  • Hoe de werkomgeving ons gedrag beïnvloedt
  • Hoe je een cultuur kunt bevorderen waarin gezondheid en welzijn centraal staan
  • Praktische stappen om positieve veranderingen op jouw werkvloer te realiseren

Je ontvangt tools en inzichten die toepasbaar zijn in iedere werksituatie. Zo kun je de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van je werkvloer versterken.

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten

FME.nl is vernieuwd

De artikelen, diensten en publicaties in Mijn FME zijn verplaatst naar 'Kennis & Advies' in de navigatiebalk. Bovendien hebben we de indeling verbeterd. Al jouw waardevolle tools zoals de beloningsbenchmark, het Cao Platform en onze dashboards zijn nog steeds via het Mijn FME menu toegankelijk.