arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Sustainable Buildings in Sweden: Roundtable with HSB Living Lab and partners

Heb je een innovatieve en duurzame oplossing voor gebouwen van de toekomst? Overweeg je manieren om de Zweedse markt te betreden? Heb je erover nagedacht om deel uit te maken van een living lab om te helpen beslissen hoe we in de toekomst zullen leven?

HSB Living Lab in Göteborg, Zweden, is een onderzoeks- en demonstratie-arena voor het creëren van duurzame leefomgevingen, en omvat ook woningen voor studenten en gastonderzoekers. Het project heeft tot doel kennis te creëren over een duurzamere levensstijl in de woningen en gebouwen van de toekomst.

De belangrijkste partners van HSB Living Lab, een samenwerking tussen het bedrijfsleven, de stad en de academische wereld, zijn Chalmers University of Technology, HSB en Johanneberg Science Park. Samenwerkingspartners zijn Tengbom (architectuur), Peab (bouw), Akademiska Hus (vastgoedeigenaren), TietoEVRY (IT), Electrolux (huishoudelijke apparaten) Bengt Dahlgren (ventilatie), Göteborg Energi (energie), Elfa (opslagoplossingen) en Vedum ( badkamer- en keukeninrichting).

 

Virtuele rondleiding

Dit Zweeds-Nederlandse rondetafelgesprek over duurzame gebouwen biedt je de mogelijkheid om een ​​virtuele rondleiding door het living lab te krijgen, partners te ontmoeten die bij het project betrokken zijn, samenwerkingsgebieden te verkennen op een gebied dat jou specifiek interesseert, en meer te weten te komen over criteria om betrokken te raken bij het project.

Programma

10:00 uur Introductie HSB Living Lab

10:15 uur Virtuele rondleiding door HSB Living Lab

10:30 uur Breakout-sessies met HSB Living Lab-partners

11:15 uur Selectiecriteria en aanmelden voor HSB Living Lab

11:30 uur Mogelijkheid voor 1-op-1 bijeenkomsten

Breakout sessies

Elke deelnemende HSB Living Lab partner heeft een aparte break out sessie en de gematchte deelnemende Nederlandse bedrijven. Bedrijven kunnen hun product kort introduceren, gevolgd door een gemodereerde discussie om de huidige of toekomstige uitdagingen bij duurzaam bouwen in Zweden aan te pakken. Het doel is om een ​​dialoog op gang te brengen over hoe gebouwen duurzamer kunnen worden gemaakt door meer samen te werken.

Meld je aan voor deze rondetafelgesprekken. Houd er rekening mee dat de rondetafelgesprekken klein zijn en interactieve sessies zijn, en daarom een ​​beperkte capaciteit hebben. Inschrijvingen worden afgehandeld op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

De meeting vindt plaats via ZOOM. Vlak voor 18 maart ontvang je een link om deel te nemen.

Partners Sustainable Buildings

De Roundtable with HSB Living Lab and partners is onderdeel van de Sustainable building month to the Nordics: maart 2021. Andere roundtables die plaatsvinden zijn onder andere:

Presentatie marktrapport + dialoog Zweedse & Deense key stakeholders
4 maart 10.00 - 11.00 uur

Denemarken en Zweden worden vaak genoemd als koplopers als het gaat om het toepassen van duurzame bouwmethoden en -materialen. Wat zijn enkele van de belangrijkste ontwikkelingen en uitdagingen op dit gebied? Waar liggen de kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven in de Deense en Zweedse duurzame bouwsector?
Lees meer en meld je aan

Danish-Dutch Dialogue on Sustainable Buildings
11 maart van 10.00 - 11:30 uur

Deze Deens-Nederlandse dialoog over duurzame gebouwen brengt belanghebbenden uit zowel de Deense als de Nederlandse bouwsector bijeen om een dialoog te creëren over hoe we kunnen samenwerken om ervoor te zorgen dat beide landen hun ambitieuze doelstellingen van verduurzaming van de gebouwenvoorraad kunnen bereiken.
Lees meer en meld je aan

Sluiten