arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Toelichting rapport 'Uitweg uit de schaarste'

Gupta cover

Als programma Gezondheid en Zorg van FME zijn we zijn trots op hoeveel impact we hebben met het onderzoek dat Gupta Strategists in opdracht van ons heeft gedaan naar de noodzaak en belofte van medische technologie en digitale zorg in de aanpak van personeelstekort in de zorg.

Relevantie van het onderzoek

We nemen je graag mee in de relevantie van het rapport 'Uitweg uit de schaarste' voor jouw bedrijf. Wat kun je meenemen in de gesprekken met de instellingen, zorgprofessionals, patiënten of verzekeraars/zorgkantoren? Welke kansen biedt het, maar ook, welke belemmeringen zijn er nog te beslechten? Om je daar inhoudelijk bij te betrekken, nodigen we je uit om deel te nemen aan een van de twee geplande digitale informatiesessies.

Zorg impasse doorbreken
Overzicht van handelingsperspectieven van verschillende belanghebbenden

Te nemen stappen

We nemen je mee in de wijze waarop Gupta heeft onderzocht hoe medische technologie en digitale zorg kan bijdragen aan het verlagen van de werkdruk, en zelfs het helpen oplossen van het arbeidstekort in de zorg. We bespreken achtergrondinfo, en reflecteren de resultaten en de stappen die we nu moeten nemen met elkaar, want wanneer je alle beschikbare technologie goed implementeert en opschaalt, kun je niet alleen het huidige, maar ook toekomstige arbeidstekort oplossen.

Kansen voor bedrijven

De uitkomsten van dit rapport bieden veel kansen voor bedrijven. Niet alleen kun je het rapport gebruiken naar klanten toe om aan te geven dat technologie en digitalisering kan helpen om processen aantoonbaar efficiënter te maken. Ook gaan we concrete trajecten starten om jullie kennis en producten toe te passen, waarbij je aan kunt haken.

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten