arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Training effectieve inzet online media voor FME Technostarters

Webinar
Innoveer je uit de crisis

Op donderdag 18 maart organiseert FME een training via Teams over de inzet van online media. Juist in deze tijd van COVID-19 is het uiteraard belangrijk om (potentiële) klanten goed online te kunnen bereiken en opvolgen. Je krijgt in deze training praktische handvatten en nuttige tips over hoe je als start-up (met weinig geld) online succesvol kunt zijn en er wordt vooraf een kosteloze scan gemaakt van jouw website.

Hoe optimaliseer je je website en welke social media kun je het beste inzetten om zo goed mogelijk je doelgroep te bereiken? Op deze en andere onderwerpen gaat Jochem van Loon van online marketingbureau SocialLane dieper in. Deze training is exclusief en kosteloos voor FME Technostarters.

Scan en optimalisatie van jouw website

Goed vindbaar zijn in Google is essentieel. Aan de hand van herkenbare voorbeelden krijg je tips over hoe je ervoor kunt zorgen dat je website relevant en vindbaar is. Je krijgt een helder beeld van hoe je zowel organisch als betaald verbinding maakt met je doelgroep. Om de voorbeelden in de training toe te spitsen op jouw situatie zal Jochem van Loon vooraf een korte scan uitvoeren van jouw website. Deze scan bieden wij je kosteloos aan. Jochem maakt op basis van zijn scan een rapportage van jouw website en geeft je advies over optimalisatiepunten.

Strategie voor effectieve inzet social media

Ook laat Jochem je zien wat de belangrijkste social platforms voor jou kunnen betekenen en hoe die zich verhouden tot Google. Voor de b-2-b markt en de technologische industrie zijn dat met name LinkedIn, YouTube en Twitter. Maar vergeet ook Facebook en Instragram niet. Je krijgt praktische handvatten voor een contentstrategie en -aanpak waarmee je direct aan de slag kan. Doordat Jochem van Loon zich vooraf verdiept in de cases van de deelnemers, kun je de voorbeelden en opgedane kennis meteen vertalen naar de praktijk.

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten