arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Virtual trade mission Olympic Games Paris 2024

Olympisch

FME is partner van de Virtual Trade Mission Olympic Games Paris 2024. Heb jij innovatieve oplossingen voor de duurzame en digitale stad, of ben je actief in de sportinfrastructuur? Wil je deze expertise inzetten voor de ontwikkeling van de Olympische Spelen in Parijs in 2024? Neem dan deel aan de digitale handelsmissie op 9 en 10 december met Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

In 2024 is Frankrijk het gastland voor de Olympische en Paralympische Spelen. Deze Spelen vinden vooral plaats in de stad Parijs en omgeving. Frankrijk wil Parijs in 2024 presenteren als een voorbeeld van de Europese stad van de toekomst. Een duurzame en sociaal inclusieve stad; voor iedereen toegankelijk en CO2-neutraal in 2050.

Deelnemende organisaties moeten beschikken over innovatieve en duurzame oplossingen die Frankrijk kan inzetten. Het doel is om de meest duurzame Spelen ooit te organiseren.

Kansen voor Nederlandse ondernemers

Deze missie biedt interessante mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers. De kansen zijn vooral gericht op:

  • toeleveranciers in de duurzame bouwsector;
  • sportinfrastructuur;
  • koel- en warmtetechniek;
  • mobiliteit;
  • Internet of Things (IoT);
  • biodiversiteit en groenvoorzieningen;
  • lucht- en waterkwaliteit.

Programma

De missie geeft een goed beeld van de aanbestedingen voor de Olympische Spelen en het project Grand Paris Express. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om de belangrijkste kansen voor jouw organisatie verder te verkennen.

Er is ruimte om jouw zakelijke netwerk op te bouwen, uit te breiden en te versterken. Dit kan onder meer via webinars en het gebruik van het b2match-platform. Hiermee kan je zelf afspraken maken met potentiële partners.

Bekijk het voorlopige programma.

Aanvullende actieve matchmaking

Frankrijk is op zoek naar innovatieve organisaties die onderscheidende diensten leveren. Organisaties die zich voor maandag 16 november aanmelden, komen in aanmerking voor actieve matchmaking met potentiële Franse partners. Dat gaat op volgorde van binnenkomst.

Deelnemende organisaties moeten wel voldoen aan de volgende voorwaarden. Dat betekent dat ze:

  • aansluiten op de dan actuele aanbestedingen;
  • beschikken over aantoonbare – bij voorkeur ook internationale – referentieprojecten;
  • innovatieve oplossingen aanbieden die direct aansluiten op de vraag vanuit Frankrijk.

 

Sluiten