arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Virtuele missie duurzaam ondernemen en innoveren Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Tijdens deze coronacrisis is samenwerking met sterke partners meer dan ooit van belang voor de technologische industrie. Daarom zet FME in op een intensiever innovatiepartnerschap met Duitsland, zodat beide landen sneller technologische oplossingen ontwikkelen, testen en toepassen. Wil jij op het gebied van mobiliteit, Smart Industry of waterstof de contacten met Duitse bedrijven in de regio Noordrijn-Westfalen aanhalen of meer weten over de recente ontwikkelingen binnen deze thema's in deze Duitse deelstaat? Neem dan op 26 en 27 november deel aan de virtuele economische missie met expertsessies en matchmaking.

De missie is gericht op duurzaam ondernemen en innoveren. Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, neemt ook deel aan het programma.

Voor wie

De missie staat uitsluitend open voor bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de sectoren mobiliteit, Smart Industry en waterstoftechnologie.

Programma

Het Smart Industry-programma is in samenwerking met het Programmabureau Smart Industry tot stand gekomen en focust op de volgende onderwerpen:

  • Digitalisering van de productie en kunstmatige intelligentie
  • Praktische oplossingen voor vaardigheden (skills) van medewerkers
  • Verkorten van waardeketens en grensoverschrijdende samenwerking met Noordrijn-Westfalen.

Je stelt zelf je missieprogramma samen uit een gevarieerd aanbod aan online sessies. Zo richt je zelf de missiedagen in, passend bij jouw wensen en de uitdagingen van jouw bedrijf.

Kosten en deelname

Deelname aan de digitale missie kost € 250 per Nederlandse organisatie (maximaal 2 deelnemers per organisatie). Bij meer dan 2 deelnemers betaal je € 125 per extra deelnemer.

Het is belangrijk dat deelnemende bedrijven binnen de genoemde structuur en thematische focus van het programma vallen. Registratie betekent dus niet automatisch deelname aan deze missie.

Sluiten