arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Voorlichtingsbijeenkomst Hannover Messe 2023

Hannover Messe

Wil je de Duitse markt betreden of bestaande contacten uitbreiden? Heb je al jaren een handelsrelatie met Duitsland en blijf je graag in contact met je klanten? Of wil je je netwerk in de High Tech Systems and Materials (HTSM)-sector uitbreiden? Neem dan deel aan deze bijeenkomst waarin we je meer vertellen over het NL Paviljoen op de Hannover Messe 2023.

De techbeurs van de wereld

De Hannover Messe is met 6.500 internationale exposanten de grootste technologische industriebeurs ter wereld. Jaarlijks trekt de beurs meer dan 200.000 bezoekers uit 70 landen. 

Programma

Tijdens deze online bijeenkomst kom je meer te weten over:

  • Opening - Ulrike Nagel (moderator)
  • Actuele trends in de industrie in Duitsland - Derk Marseille, Duitsland-correspondent BNR Nieuwsradio
  • Wat levert deelname op? Twee ondernemers delen hun ervaring: 
    • Ralph Rademakers, commercieel directeur QCS Maastricht
    • Maurice Kruse, CEO Total Reality
  • Informatie over beursdeelname - Victor Koppelaar (Global Fairs Nederland, vertegenwoordiger Hannover Messe)
  • Praktische informatie beursdeelname - Cordula van Klink, FME
  • Vragen van ondernemers
Holland High Tech

Integrating Industries for a Smart Sustainable Future

Nederland presenteert zich op deze beurs onder de titel 'Integrating Industries for a Smart Sustainable Future'. Met onze gezamenlijke presentatie en collectieve programma laten we zien hoe we door (internationaal) nauw samen te werken integrale slimme en duurzame oplossingen kunnen ontwikkelen. Samen met onze strategische partners in Duitsland en binnen Europa ontwikkelen we geïntegreerde waardenetwerken die ons in staat stellen om producten energie-efficiënt te maken, onderhouden en recyclen. Deze waardeketens bieden Europa op belangrijke control points autonomie en technologisch leiderschap. Daarnaast zijn we een sterke en betrouwbare Sourcing Partner voor de Duitse industrie. Samen komen we tot een slimme en duurzame toekomst.  

Kansen voor Nederlandse ondernemers

Dat biedt kansen voor Nederlandse techbedrijven. Nederland wil niet alleen handelspartner voor Duitsland zijn, maar ook technologie- en innovatiepartner. Het Nederlandse paviljoen in hal 8 straalt uit dat Nederland hét partnerland is met oplossingen voor wereldwijde maatschappelijke uitdagingen. Je kunt als exposant deelnemen aan het NL Paviljoen in hal 8. 

PR/Communicatie

Als organiserende partijen zetten wij ons in om rond de Hannover Messe zo veel mogelijk publiciteit te maken over de deelnemers aan het NL Paviljoen. Ook zullen diverse (internationale) delegaties het paviljoen bezoeken.

Organisatie
Het NL Paviljoen wordt georganiseerd door FME, Koninklijke Metaalunie, FIER Automotive en de RAI in samenwerking met RVO, de Nederlandse ambassade in Berlijn en het consulaat-generaal in München.

Logos Partners HM 2023
Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten