arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Zomerborrel Regio Oost: Energie uit Transitie

Team

Op donderdag 31 augustus organiseert het FME-regiobestuur Oost een speciale zomerborrel op het Industriepark Kleefse Waard in Arnhem. Het thema is ‘Energie uit Transitie’. Ontmoet collega-directeuren uit Oost-Nederland, leer elkaar kennen en ga met elkaar in gesprek over hoe jij met je bedrijf aan de slag bent met de energietransitie. Wat betekent dit voor je bedrijf, waar loop je tegenaan en wat heb je nodig om het voor elkaar te krijgen?

Tijdens de middag staan verbinden, vernieuwen en ondernemen centraal. Leer van collega-ondernemers hoe zij energie krijgen van het verduurzamen van hun bedrijf. Maak kennis met FME-leden die werkzaam en gevestigd zijn op Industriepark Kleefse Waard en zie hoe de landelijke proeftuin Energieopslag vorm krijgt. Naast het krijgen van energie uit transitie is deze middag een ideale gelegenheid om met collega FME-lidbedrijven uit de regio in contact te komen. Er is ruime gelegenheid voor ontmoeting tijdens de zomerse borrel. Tijdens de uitgebreide rondleiding over het Industriepark Kleefse Waard krijg je de veelzijdigheid van de locatie te zien.

Programma

14:00 uur | Inloop en ontmoeting

14:30 uur | Opening door Bert Boer (voorzitter FME-regiobestuur Oost)

14:45 uur: Welkom bij Connectr – Energy Innovation door Jeroen Herremans (directeur)

15:00 uur | Energie uit Transitie (Drie sprekers over hoe zij invulling geven aan het thema)

16:00 uur | Rondleiding over het Industriepark Kleefse Waard, een kijkje in de keuken bij enkele FME-leden en bezoek Landelijke Proeftuin Energieopslag

17:00 uur | Afsluitende zomerborrel

Als regiobestuur willen we midden tussen de bedrijven staan en horen we graag wat er bij jou en de collega-directeuren speelt. 

FME-regiobestuur Oost

Bas Ambachstheer (IJssel Technologie)    
Kees Luttik (Scania)
Bert Boer (VMI Holland)
Lodewijk van der Borg (Royal Kaak)
Gerben Heideman (Varex Imaging)
Melanie van Beek (Broshuis)
Gerwin Geukes (Maxon Motors)
Menko Eisma (Trumpf)
Hans Willemsen (Wila BV)
Piet Mosterd (AWL-Techniek)
Jellard Koers (Suplacon)

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten