arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Airborne gaat productie volledig automatiseren en digitaliseren

8 mei 2017
Airborne

Composietspecialist Airborne International wil de productie van zijn lichtgewicht composietcomponenten volledig automatiseren en digitaliseren. Het bedrijf heeft daartoe kapitaalinjecties gekregen van SABIC, Pangaea Ventures Fund III, L.P., HPE PRO Institutional Fund, Participatiemaatschappii Innovation Quarter en het Innovatiefonds Brabant.

Schaalbare productiemachines

Airborne levert geavanceerde composietoplossingen voor industriële marktleiders in diverse sectoren. Op basis van deze ervaring ontwikkelt en bouwt het bedrijf ook flexibele en schaalbare productiemachines. Met de investeringen kan het bedrijf de digitale infrastructuur implementeren die dient als de backbone voor thermoplastische samengestelde automatiseringstechnologieën.

"De exponentiële toename van het automatiserings- en digitaliseringsniveau en de beschikbaarheid van informatie in de hele supply chain zal een cruciale succesfactor blijken in de composietindustrie", aldus Arno van Mourik, oprichter en CEO van Airborne International. "Deze ontwikkelingen, gecombineerd met de integratie van informatie van materiaal naar product, vormen de kern van onze strategie."

>

Bron: vraagenaanbod.nl

Sluiten