arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

AWL-Techniek IJzersterk bedrijf 2017

29 juni 2017
AWL

AWL-Techniek is op het 5xbeter Congres 'Nu ff niet!', op 26 juni, verkozen tot IJzersterk bedrijf 2017 vanwege hun aandacht voor de mens en goed samenwerken. Ieder jaar beloont 5xbeter de inspanningen van een klein en groot bedrijf op het gebied van veilig en gezond werken met de titel IJzersterk bedrijf.

AWL zet continu in op het verbeteren van de veiligheidscultuur. Dat merkte Frank de Klein, manager assemblage, nog vóór zijn eerste werkdag. Hij werd thuis al via e-learning van de veiligheidsregels op de hoogte gebracht. Het managementteam heeft elke vrijdagmiddag een lunchmeeting waar veiligheid als nummer één op de agenda staat. De interne hijscursus vond AWL te licht. Ze hebben daarom samen met een marktpartij een meer gedegen cursus op maat gemaakt.

Met het Boost Your Life programma heeft AWL ook aandacht voor de belastbaarheid van de medewerker. Want ook de fysieke en geestelijke gezondheid van de medewerker draagt bij aan zijn of haar inzetbaarheid.  

5xbeter, ijzersterk voor veilig werk

FME heeft in samenwerking met Koninklijke Metaalunie, FNV Bondgenoten, CNV Vakmensen en De Unie het programma 5xbeter, werken is gezond gelanceerd. Bedrijven kunnen gebruikmaken van de gratis instrumenten (verbeterchecks). 

Sluiten