arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Bestaand hekwerk gecombineerd met de moderne iGate van Heras

7 december 2017

Om het terrein van een gemeentewerf in Amsterdam te beschermen tegen onbevoegden is een iGate van Heras geïnstalleerd.

Uitdaging

"Op de gemeentewerf rijden dagelijks onderhoudswagens van de Gemeente Amsterdam. Dit betekent dus veel in en uitgaand verkeer op het terrein", aldus Wouter van Druten, Werfbeheerder. Omdat de huidige poort erg zwaar is en al meerdere malen kapot was geweest is men op zoek gegaan naar passende nieuwe oplossing voor deze locatie. Hierbij moest men het bestaande hekwerk met de nieuwe oplossing laten samen vloeien. Dit bestaande hekwerk is door een architect ontworpen.

Oplossing

Op basis van het advies is er gekozen voor een lichtgewicht aluminium  iGate. De iGate is een vrijdragende schuifpoort welke garant staat voor degelijkheid en duurzaamheid. In combinatie met het bestaande  hekwerk samen met een slagboom wordt het vele in en uitgaande verkeer snel en gecontroleerd toegang verleend. Harold Kijk in de Vegt, verkoopadviseur van Heras: "Er zijn aanpassingen gemaakt in het bestaande hekwerk en de structuur daarvan. Ook over de kleursamenstelling en het logo van Amsterdam is goed nagedacht."

Resultaat

Het resultaat is een designpoort met een gebruikersvriendelijke en vooral veilige bediening. Deze is mooi geïntegreerd met het bestaande hekwerk. De combinatie met de slagboom en de extra Delta poort aan de achterkant van het terrein zorgen voor een perfecte doorstroom van het verkeer. Wouter: "De afronding van het project is erg netjes geweest en de uitleg van de bediening is erg zorgvuldig gedaan door de monteurs van Heras."

Heras
Sluiten