arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Bezoek het Voortman Experience Center

8 mei 2015

Met de opening van de nieuwe showroom en trainingsfaciliteit zet Voortman Steel Machinery haar ambitie om klanten het allerbeste te bieden kracht bij. In het Experience Center in Rijssen worden de nieuwste innovaties en ontwikkelingen van Voortman aan het publiek getoond. Je bent van harte welkom.

Showroom

In de 2.500 m2 grote showroom staan alle machines van Voortman startklaar om hun capaciteiten te tonen. Of een bedrijf nu actief is in de staalbouw, plaatbewerking of bijvoorbeeld scheepsbouw, Voortman is in staat om haar machines te laten demonstreren dat zij de beste keus is. Een bezoek aan het Voortman Experience Center is daarom een must voor iedereen in de staalbewerkende industrie. Naast de showroom bestaat het nieuwe gebouw uit een 1.100 m2 grote kantoorruimte met moderne vergaderruimtes, kantoren en een auditorium voor presentaties aan grotere groepen.

Evenementen

Het hele jaar door zal Voortman verschillende evenementen organiseren met en voor geïnteresseerde partijen. De evenementen die Voortman organiseert zullen vooral focussen op specifieke punten die interessant zijn voor de betreffende doelgroep. Zo zal er rekening worden gehouden met de verschillende industrieën, maar ook met bijvoorbeeld taal en/of reisafstand. Voortman zal hecht samenwerken met haar dealers over de hele wereld om een perfecte ervaring - experience - voor alle bezoekers te waarborgen.

>

Academy

Naast de evenementen zal Voortman zorgvuldig samengestelde trainingen organiseren voor machinebedieners van klanten. Met modern uitgeruste trainingsruimtes en machines voor praktijktrainingen leren bedieners en werknemers om het volledige potentieel van Voortman machines te benutten. Onze trainingafdeling heeft vier- tot vijfdaagse trainingsprogramma’s opgezet om de werknemers van klanten door de machine- en softwarecapaciteiten te leiden. De trainingen omvatten theoretische, simulatie- en praktijksessies, allen gegeven op dezelfde locatie. Na de tweedaagse training zijn je werknemers klaar om het maximale uit de Voortman software en machines te halen.

Sluiten