arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Branchevereniging Fedet

Ledennieuws
28 september 2017
Fedet

"We voelen ons thuis in een sterk FME-huis. Als Fedet (Federatie Elektrotechniek) vertegenwoordigen we de ‘E’ in het FME. De belangen en dienstverlening binnen FME zijn voor zowel grote, als kleine bedrijven goed vertegenwoordigd en beschikbaar. Ik zeg wel eens: zelfs olifanten lopen niet alleen." Aan het woord Fedet-voorzitter Rob van Veen.

"Hoe groot je als bedrijf ook bent, uiteindelijk telt de kracht van het collectief en afspiegeling om zaken voor elkaar te krijgen. Mijns inziens moeten we als keten denken, alle belangen van de diverse partijen meewegen, samenwerken en geloven in de kracht van de collectiviteit. FME staat met vijf clusters op de buhne. Toen FME haar nieuwe beleid presenteerde, moesten we als Fedet ons gaan oriënteren in welke clusters we ons thuis voelen. Elektrotechniek is echter een rode draad die in elk cluster voorkomt; alle disciplines zijn verbonden in (elektro)techniek en communiceren middels data. Wij proberen dan ook vaak deel te nemen aan activiteiten die georganiseerd worden door middel van deelname in commisies en werkgroepen, zijn vertegenwoordigd op beurzen en gaan in op uitnodigingen voor diverse sessies om elkaar te versterken."

Fedet-voorzitter Rob van Veen:

"Zelfs olifanten lopen niet alleen, het is kracht van het collectief dat dingen voor elkaar krijgt."

Mijlpaal

"Een mijlpaal in de samenwerking met FME was de toetreding van één van onze bestuurders tot het algemeen bestuur van FME. Ik vind het een beloning van onze samenwerking en een mooi gebaar dat FME gehoor gaf aan ons voorstel om de Fedet een stem te geven in het algemeen bestuur van FME en daarmee de verbinding wil maken."

Sluiten