arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Cofely Nederland wordt ENGIE Services

22 maart 2016

Cofely gaat vanaf 21 maart verder onder de naam ENGIE Services. Deze naamswijziging onderstreept de positie van ENGIE Services in de energietransitie. ENGIE Services richt zich op het verder ontwikkelen van innovatieve technologie-oplossingen en services, die bedrijven helpen hun bedrijfsprocessen duurzaam te optimaliseren. Han Blokland, voorheen CEO van Cofely Nederland, is benoemd tot CEO van ENGIE Nederland. In deze positie is hij verantwoordelijk voor zowel ENGIE Services als ENGIE Energie.

"Een unieke combinatie van duurzame energie, technologie en digitalisering."

De naamsverandering komt voort uit het groeimodel van moederbedrijf ENGIE, dat is gebaseerd op duurzame ontwikkeling. Op deze wijze wil ENGIE inspelen op duurzame energiebehoeften, klimaatveranderingen tegengaan en optimaal gebruik maken van beschikbare resources. Han Blokland, CEO van ENGIE Nederland: "De waarde van innovatieve, technische en integrale oplossingen voor de overgang naar duurzame energie is enorm. Door de kracht van ENGIE Services met ENGIE Energie te verbinden, ontstaat een unieke combinatie van vaardigheden en kennis op het gebied van duurzame energie, technologie en digitalisering. Hierdoor kunnen wij klanten nog breder bedienen en als één merk een leidende rol spelen in de energietransitie."

ENGIE Services Nederland N.V.

Over ENGIE Services

ENGIE telt wereldwijd 152.900 medewerkers en realiseerde in 2014 een omzet van 74.7 miljard euro. In 2015 telde ENGIE Services circa 6.000 medewerkers en behaalde zij een omzet van bijna 1,2 miljard euro. ENGIE Services ontwerpt en implementeert slimme (lokale) vernieuwbare technologische oplossingen, levert geïntegreerde services en zet hierbij digitalisering in. ENGIE Services maakt samen met ENGIE Energie deel uit van ENGIE Nederland.

Sluiten