arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Complete in Control Technology

2 november 2015

Wij van VMB Automation bedienen onze klanten volledig op het vlak van besturings- en informatietechnologie, zowel als kennis- en sparringpartner, als het implementeren van oplossingen (producten en services).

Totaaloplossing

VMB Automation is gericht op het bieden van een totaaloplossing aan de klant. Wij voeren de engineering, ontwikkelen de software, bouwen panelen, dragen zorg voor de installatie en verzorgen de inbedrijfstelling. VMB Automation is werkzaam in verschillende sectoren, zoals de watersector, chemie, foodindustrie, productie en machinebouw. In deze sectoren hebben wij specialistische kennis opgebouwd.

Eén aanspreekpunt

Je kunt bij ons terecht voor expertise en advies. Hoe omvangrijk, complex en/of internationaal je project ook is, je hebt bij ons altijd één aanspreekpunt. Zo combineren we gestructureerd projectmanagement met inspirerende interactie.

Kostenefficiënt en duurzaam

Wij nemen onze verantwoordelijkheid om een project kostenefficiënt uit te voeren en het milieu daarbij zo min mogelijk te belasten. We werken vanuit een pand dat duurzaam is gebouwd en 83% van ons wagenpark is uitgevoerd met een groen energielabel.

Hoogste kwaliteit

Als je voor VMB Automation kiest, kies je voor praktische kennis, kwaliteit, innovatie en specialisme. VMB Automation levert vakwerk in maatwerk. Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, is VMB Automation ISO 9001:2008, NEN3140 en VCA-gecertificeerd.

Flextech

Via Flextech kun je de professionele medewerkers met expertise van VMB Automation en hun kennis op het gebied van besturings- en informatietechnologie betrekken bij je projecten.

Sluiten