arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

A. de Jong Groep voor de vijfde keer bekroond tot Best Managed Company

2 december 2015

A. de Jong Groep is voor het vijfde jaar op rij een van de beste geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. Dat maakte Deloitte op 1 december 2015 bekend. De kwalificatie maakt deel uit van het ‘Best Managed Companies’ programma dat Deloitte en ING in samenwerking met mediapartner Management Team en ECE/RSM organiseert. A. de Jong Groep is hiermee voor het vierde jaar op rij requalified tot Best Managed Company en daarmee Best Managed Company Goldmember.

Thema van het programma dit jaar was: ‘Hoe flexibel is uw business model?’. De jury gebruikte twee tools om de geselecteerde bedrijven te beoordelen: het Business Maturity Model (BMM) en de Conditietest van ING. Daarnaast is A. de Jong Groep onderworpen aan een innovatie-onderzoek. Algemeen directeur, Albert de Jong, over de titel: "Het blijkt dat de juryleden onze manier van anticiperen op veranderende marktomstandigheden waarderen. Dat is een mooie blijk van erkenning."

Het Best Managed Companies programma

Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordelen ING en Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

Sluiten