arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

A. de Jong Groep voor de zesde keer bekroond tot Best Managed Company

2 februari 2017
Header

A. de Jong Groep is voor het zesde jaar op rij één van de best geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. Dat maakte Deloitte op 2 februari 2017 bekend.

Deloitte is met het Best Managed Companies programma al bijna tien jaar actief om de meest succesvolle bedrijven in Nederland te identificeren. A. de Jong Groep is voor het vijfde jaar op rij requalified tot Best Managed Company en daarmee opnieuw Best Managed Company Goldmember. Een mooie erkenning voor ons 140 jaar oude familiebedrijf.

Thema van het programma dit jaar was: ‘Cyber Security’. De jury gebruikte twee tools om de geselecteerde bedrijven te beoordelen: een Market Scan en het Business Maturity Model (BMM). Daarnaast is A. de Jong Groep onderworpen aan een interview. Algemeen directeur, Albert de Jong, over de titel: "De interne organisatorische veranderingen ingezet in 2016 om onze organisatie nog meer toekomstbestendig te maken, zijn door de jury van de Best Managed Company op waarde geschat. De toekomst is nu! We zijn erg trots op deze herverkiezing. Het geeft vertrouwen om de volgende 140 jaar in te gaan."

Over het Best Managed Companies programma

Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordeelt Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven op basis van het Business Maturity Model. Dit model is samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. 

Sluiten