arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Dynniq verbetert verkeersregelsysteem in Kopenhagen

28 maart 2017

Kopenhagen wil in 2025 de eerste CO2-neutrale hoofdstad ter wereld zijn. Dynniq verbetert met het adaptieve verkeersregelsysteem ImFlow en innovatieve coöperatieve systemen de verkeersstromen en levert intelligente transportinformatie.

Het verbeterde beheer van verkeersopstoppingen en betere reisomstandigheden voor reizen met het openbaar vervoer, leverde Kopenhagen al een CO2-reductie van 25.000 ton per jaar op. Dynniq draagt bij aan de transformatie van steden naar Smart Cities! 

Over Dynniq

Dynniq is een dynamisch, high-tech en innovatief bedrijf, dat geïntegreerde mobiliteits- en energieoplossingen biedt. Onze 1.800 medewerkers ontwerpen, engineeren, beheren en onderhouden technologische oplossingen die helpen bij ons dagelijks leven. De missie van Dynniq is met geavanceerde technologie mensen en goederen ondersteunen bij het snel, duurzaam en veilig bereiken van hun bestemming. Onze kennis over het managen van mobiliteit, parkeren én energie gecombineerd met onze aanpak vanuit systems engineering  maken het mogelijk verschillende mobiliteits- en energiesystemen te koppelen en te managen. Zo realiseren wij een vitale en sterke  infrastructuur. 

Sluiten