Modulair onderwijsaanbod hbo

Is de technologische kennis van jouw medewerkers up-to-date?

De technologische industrie kan niet floreren zonder goed opgeleid technisch personeel. Maar leren en je blijven ontwikkelen stoppen niet nadat je een diploma hebt gehaald. De razendsnelle ontwikkelingen in onze sector - onder andere door de invloed van Smart Industry - vragen om nieuwe kennis en kunde en dus om goed hoger opgeleide medewerkers.

Smart Working

FME helpt je om samen met je medewerkers te bouwen aan wendbare en lerende organisaties. De gezamenlijke opgave is om mee te bewegen met de veranderende marktvraag: voor je onderneming om resultaat te blijven boeken en voor je medewerkers om hun duurzame inzetbaarheid en waarde op de arbeidsmarkt te verzekeren. Bedrijven die erin slagen het werk zó in te richten dat medewerkers én organisatie duurzaam die extra waarde kunnen leveren, zijn de koplopers van de toekomst.
Zie ook onze pagina over Smart Working

Modulair hbo-onderwijs

Een nieuw modulair onderwijsaanbod waarbij bedrijfsleven en hogescholen samenwerken, hoort hierbij. FME heeft in samenwerking met zeven hogescholen in Nederland de uitdaging opgepakt om flexibel, vraaggericht en modulair onderwijs aan te bieden. Je medewerkers kunnen vanaf 2018 gebruikmaken van deze nieuwe vorm van hoger onderwijs.

“Het is voor de Kaak Groep belangrijk om te zorgen dat we onze mensen op het juiste niveau houden en dat we ook een opleidingsinstituut hebben die aansluit bij de behoefte die we hebben.”
Hans van Beek, directeur Kaak Groep

Stapelbaar

De modules kunnen bij meerdere hogescholen worden gevolgd. Voor het behalen van een module krijg je een hbo-certificaat dat 10 jaar geldig blijft. Modules zijn stapelbaar waarmee medewerkers uiteindelijk een officieel hbo-diploma kunnen behalen. Een hbo-opleiding Associate degree en/of Bachelor kan onderdeel zijn van een loopbaantraject.