arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Enginia benoemd tot European Top Partner van 2016

11 februari 2017
Enginia

Enginia is op 1 februari 2017 tijdens de European Partner Leadership Summit (EPLS), het partner event van Siemens PLM Software, benoemd tot 'Top European Partner for Mainstream Engineering Software FY16'.

"Siemens PLM Software biedt een platform voor innovatie wat volledig aansluit op de maakindustrie in het mkb in de Benelux. Toegankelijk, schaalbaar, innovatief en toekomstbestendig. Door de intensieve samenwerking met onze klanten weten we waar de uitdagingen liggen. Hierdoor stomen wij onze klanten klaar voor de toekomst, klaar voor Industrie 4.0. De combinatie van kennis en ervaring van het team van Enginia met het volledige platform voor innovatie van Siemens PLM Software zorgt ervoor dat onze klanten de gewenste groei kunnen realiseren", vertelt Wout Meijer, Sales Manager Software bij Enginia.

Geweldige prestatie

"Vorig jaar werden we al beloond met de titel Top Sales Person van de Benelux. In 2011 wonnen we ook al de titel Top Partner maar dan voor Benelux en nu dus voor heel Europa. Een geweldige prestatie van ons team, een bevestiging dat we een stijgende lijn te pakken hebben. Niet alleen met hoe we PLM bij mkb-bedrijven in de maakindustrie onder de aandacht brengen, maar ook in de samenwerking met Siemens PLM Software", zegt een trotse Paul Hörchner, Directeur Enginia.

Innovatie

Enginia levert sinds 1992 PLM-oplossingen voor de maakindustrie. Onze CAD, CAM, CAE en PLM-oplossingen én onze rapid start implementaties verhogen de efficiëntie en de effectiviteit in het productontwikkeling- en productieproces. Enginia creëert hiermee bij toonaangevende Nederlandse productiebedrijven de ruimte voor innovatie. Wij zijn ervan overtuigd dat je sneller en beter kunt innoveren als je goed geautomatiseerd bent, eenvoudig extra technisch personeel kunt inschakelen en specialistische engineering vraagstukken snel kunt uitbesteden. Enginia heeft dit ondergebracht in de drie business units Software, Detachering en Engineering. Enginia biedt ruimte voor innovatie en versterkt samen met jou de prestatie van de engineers, productieteams én de onderneming. Enginia is Smart Industry ambassadeur en Siemens PLM Solution Partner.

Enginia
Sluiten