arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Familiebedrijf A. de Jong Groep lanceert eigen Academy

3 april 2018

Goed opgeleid technisch personeel is essentieel voor een kennisbedrijf als A. de Jong Groep. Onze werkomgeving wordt steeds complexer; kennis van techniek, communicatieve vaardigheden, bedrijfskundig inzicht en onderhandelingsvaardigheden worden op meerdere niveaus aangesproken. Meer dan ooit is het belangrijk om technische vakkennis te behouden, nieuw talent te ontdekken, kennis up-to-date te houden en mensen duurzaam in te zetten, zodat zij zich kunnen blijven ontwikkelen.

De A. de Jong Academy is een initiatief om de kennisbehoefte vanuit het personeel te bundelen in specifieke ontwikkelprogramma’s om zo eigen personeel planmatig op te leiden. HR Manager, Sabine Wagter, over de Academy: "Met de Academy kunnen wij voor specifieke doelgroepen de vaardigheden en kennis groepsbreed in stand houden en vergroten. A. de Jong Groep is een echt leerbedrijf. We hebben ruim 140 jaar ervaringskennis in huis en stimuleren elkaar om te groeien. Werken bij een familiebedrijf als A. de Jong Groep betekent namelijk werken in een informele sfeer met een persoonlijke benadering, met als doel het ontwikkelen van de meest geschikte en vooral duurzame, technisch hoogwaardige oplossingen voor vandaag en morgen."

Talentenprogramma

De A. de Jong Academy is officieel van start gegaan met het A. de Jong Talentenprogramma. Het Talentenprogramma is gericht op het versnellen van de persoonlijke ontwikkeling: een verkenning en zoektocht naar persoonlijke kwaliteiten en groeimogelijkheden. "Bij De Jong geloven we in de potentie van iedere medewerker. Met de Academy geven we collega’s de kans zich op persoonlijk vlak te ontwikkelen, hun potentie te benutten en hiermee bij te dragen aan een nog hogere kwaliteit van onze producten en services. Kennisdeling en van elkaar leren door het uitwisselen van werkervaring en visie wordt hierdoor bevorderd."

A.de Jong
Sluiten