arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Gebouwen van gisteren weer aantrekkelijk voor functie van morgen

14 december 2020
Fleetshield

Mede dankzij die drang naar vernieuwing geldt Fleetshield vandaag de dag als expert in folietoepassingen voor openbaar vervoer en gebouwen. Vanaf de start in 2001 zijn toonaangevende resultaten neergezet.

Revitaliseren met folie

Bij het renoveren van gebouwen worden de redelijk bekende wegen bewandeld. Zeker wanneer het doel van renoveren eigenlijk revitaliseren is, kan folie een alternatief bieden. Dit zorgt niet alleen voor een visuele revitalisatie, maar verbetert ook de isolatiewaarden van het gebouw. Met het toepassen van zelfklevende folies, is door Fleetshield een slimme alternatieve manier bedacht om gevels en kozijnen te voorzien van een nieuwe uitstraling. Folie heeft een aantal voordelen die zowel voor de pandeigenaar als voor de eindgebruiker aantrekkelijk zijn.

Façade films

Door ‘façade films’ als tweede huid aan te brengen op bestaande ondergronden, verleng je zonder enorme en constructieve ingrepen de levensduur van de ondergrond tot wel tien jaar. Het aanbrengen van folie verbetert zichtbaar de uitstraling. Met slechts één laag bereik je een kant en klaar resultaat.

Fleetshield
Van rood naar trendy grijs

Nieuwe kleur – nieuwe uitstraling

Folie hecht zich op uiteenlopende ondergronden, zoals staal, aluminium, kunststof en hpl, en is verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur. Bovendien is folie sneller en voordeliger dan schilderen. Ook kan er gewerkt worden tijdens weersomstandigheden waarin schilderen geen optie is. Kijkende naar de kosten voor het aanbrengen van het product per vierkante meter, maar ook naar downtime en kosten voor onderhoud nadien is de ‘total cost of ownership’ een heel interessant alternatief voor schilderen.

Sluiten