arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Houdijk Holland BV ambassadeur Smart Industry Rotterdam

4 maart 2016

Bart Houdijk, directeur Houdijk Holland BV, tekende begin februari de overeenkomst ‘Rotterdam brengt Smart Industry Rotterdam’. Hij was één van de eerste ondernemers die zich bereid toonde om het ambassadeurschap op zich te nemen. Houdijk Holland en Smart Industry horen bij elkaar.

Houdijk Holland ontwerpt en fabriceert systemen ten behoeve van het verpakken van koekjes, biscuitjes en crackers. De systemen kenmerken zich door de grote aantallen producten die per minuut dienen te worden verwerkt: van 2.000 tot 15.000 producten per minuut. In dit segment heeft Houdijk wereldwijd een unieke positie verworven. Haar missie - en ambitie - is dan ook: First in Biscuit Feeding – Worldwide.

Het bedrijf is in 1922 opgericht en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een algemene machinebouwer. De laatste 25 jaar is de focus geheel gelegd op systemen ten behoeve van de wereld-wijde biscuit industrie. Houdijk exporteert 95% van haar machines en levert wereldwijd aan alle gerenommeerde, multinationale biscuit fabrikanten, zoals Kraft/LU, PepsiCo en United Biscuits - deze laatste is in Nederland beter bekend onder de naam Verkade.

houdijk
Sluiten