arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Innoveren in 2020 en Solid Edge University op Enginia Event 2018

20 september 2018
Enginia Event

In een nieuw jasje, op een nieuwe locatie én met eerste Nederlandse Solid Edge University. Hét netwerkevent voor de maakindustrie, enerzijds gericht op directie en hoger management en anderzijds op engineers, heeft dit jaar een primeur: de eerste Solid Edge University in Nederland.

Solid Edge University

De Solid Edge University is een al in Amerika bestaand jaarlijks terugkomend evenement voor Solid Edge gebruikers én geïnteresseerden. De nieuwste modules en technologieën worden in een uitgekiend dagprogramma uitgelegd door experts van Siemens en haar partners. Dit jaar voor het eerst gehouden in Nederland én gehost door Smart Expert partner Enginia.

Tijdens de Solid Edge University ontdekt de bezoeker alles van de nieuwste versie Solid Edge 2019. Het programma zit boordevol inhoudelijke sessies over nieuwe functionaliteiten en modules, Solid Edge Tips & Tricks en een actieve belevenis waar je energie van krijgt. Speciaal voor engineers die voorop willen lopen in hun vakgebied en alles uit de nieuwste versie van Solid Edge willen halen.

Innoveren in 2020

Naast de Solid Edge University biedt de dag een stream gericht op directie en hoger management. Hierin worden 8 interactieve kennis sesies aangeboden gericht op het thema innoveren in 2020. Na afloop weet je wat je nu moet doen om in 2020 beter en sneller te innoveren. Cruciaal voor de maakindustrie die te maken heeft met de transitie naar Smart Industry, Internet of Things en toenemende internationalisering. Met onder andere nieuwe engineering- en simulatie technologieën, praktijkverhalen van bedrijven uit de maakindustrie over Product Lifecycle Management (PLM) en de ROI van digitalisering.

Directeuren uit de maakindustrie aan het woord over PLM software

Bedrijven die op zien tegen een PDM/PLM implementatie traject, krijgen de kans hun vragen te stellen tijdens de PLM Boardroom. Drie directieleden van de innovatieve bedrijven Dieseko, Eurotech en Jansen Poultry Equipment delen praktijkervaring over hun PLM implementatie. Alle drie hebben praktijkervaring op het gebied van het implementeren én het gebruiken van een PLM platform.

Het volledige dagprogramma biedt je een keuze uit 16 innovatieve kennissessies. Verder ontmoet je ruim 250 collega’s uit de maakindustrie en ontdek je de nieuwste technologische snufjes op het Technology Square. Kortom genoeg redenen om het Enginia Event te bezoeken. Bekijk de Enginia Event website voor alle informatie over het Enginia Event.

Sluiten