arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Innoveren in 2020 thema op Enginia Event 2018

10 september 2018
Enginia Event

Enginia Event 2018 op 11 oktober met interactieve sessies gericht op innoveren in 2020. Exclusief voor directie en hoger management.

Tijdens het Enginia Event, met het thema Innoveren in 2020, organiseert Enginia een serie interactieve sessies speciaal voor directie en hoger management. Na afloop weet jij wat je nu moet doen om in 2020 beter en sneller te innoveren. Cruciaal voor de maakindustrie die te maken heeft met de transitie naar Smart Industry, Internet of Things en toenemende internationalisering. Met o.a. nieuwe engineering- en simulatie technologieën, praktijkverhalen van bedrijven uit de maakindustrie over Product Lifecycle Management (PLM) en de ROI van digitalisering.

De dag begint met een sessie van Paul Hörchner, Directeur van Enginia, over innoveren in 2020. Doorgroeien naar Smart Industry vraagt veel innovatiekracht van de maakindustrie. Paul Hörchner vertelt vanuit 20 jaar ondernemerservaring in deze industrie, hoe succesvolle machinebouwers innoveren. Welke stappen zou je al moeten hebben gezet, en welke acties kun je in de komende jaren doen. Hoe blijf je innoveren terwijl je engineering en productie al stamp vol zitten. Leer welke technologieën je innovatie drijven in 2020 en wat je daar nu voor moet doen. 

Bedrijven die op zien tegen een PDM/PLM implementatie traject, krijgen de kans hun vragen te stellen tijdens de PLM Boardroom. Drie directieleden van de innovatieve bedrijven Dieseko, Eurotech en Jansen Poultry Equipment delen praktijkervaring over hun PLM implementatie. Alledrie hebben praktijkervaring op het gebied van het implementeren én het gebruiken van een PLM platform.

Het volledige dagprogramma biedt je een keuze uit 8 innovatieve kennissessies, speciaal voor directie en hoger management. Verder ontmoet je ruim 250 collega’s uit de maakindustrie en ontdek je de nieuwste technologische snufjes op het Technology Square.

Kortom, genoeg redenen om het Enginia Event te bezoeken. Bekijk de Enginia Event website voor alle informatie over het Enginia Event.

Sluiten