arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Koningspaar bezoekt Koninklijke Otolift Trapliften

28 februari 2017
Otolift

Inwoners en ondernemers van de Krimpenerwaard hebben op 21 februari 2017 een streekbezoek gehad van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. Tijdens het bezoek stond het thema ‘de kracht van de Krimpenerwaard’ centraal.

Rondleiding bij Koninklijke Otolift Trapliften in Bergambacht

Het koningspaar kreeg in Bergambacht een rondleiding door de fabriek van Otolift Trapliften. Begeleid door Jan Otto, André en Alex Ooms – de directeuren van het bedrijf – hebben verschillende werknemers van Otolift hun uitleg mogen geven over de productie van de traplift en hun aandeel in dit proces. Aansluitend is er met verschillende ondernemers uit de Krimpenerwaard gesproken over de kwetsbaarheden en kansen van ondernemen in een regio waar het behoud van het landschap van groot belang is en over de innovatiemogelijkheden die de regio biedt.

Enorm vereerd met Koninklijk bezoek

Otolift Trapliften was zeer vereerd om de Koning en Koningin in hun fabriek te mogen ontvangen.

De enige overgebleven Nederlandse fabrikant

Otolift Trapliften is al bijna 50 jaar fabrikant van trapliften. Dankzij de bezielende leiding van Otto en Alex, groeide het bedrijf uit tot wat het vandaag de dag nog steeds is: overtuigend marktleider in Nederland en een groeiende leider in de internationale markt voor trapliften. Er bestaan meerdere leveranciers van trapliften in Nederland, maar Otolift Trapliften is de enige overgebleven Nederlandse fabrikant van trapliften. Tevens is het een echt familiebedrijf gebleven; na meer dan veertig jaar van successen, hebben Otto en Alex het stokje in 2013 overgedragen aan de volgende (vierde) generatie: Jan Otto, André en Alex Ooms. Otolift Trapliften is in 26 landen actief en heeft vestigingen in Nederland, België, Italië, Frankrijk, Spanje, Engeland, en Slowakije.

>
Sluiten