arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Legrand genomineerd voor IJzersterk Bedrijf 2018

29 mei 2018
Legrand

Het negende 5xbeter Congres op 25 juni - in de Evenementenhal in Gorinchem - staat in het teken van gevaarlijke stoffen. Onder het motto ‘weet waar je mee werkt en voorkom blootstelling aan gevaarlijke stoffen’ wordt er een dag lang aandacht besteedt aan alle aspecten van veilig en gezond werken met gevaarlijke stoffen. Daar wordt ook het ijzersterkste metaalbedrijf van het jaar bekend gemaakt waarvan onlangs de zeven genomineerden zijn vastgesteld. Legrand is genomineerd in de categorie metalektro.

Bedrijven die opvallen door wat ze voor elkaar krijgen op het gebied van veilig en gezond werken, dat zijn volgens 5xbeter ijzersterke bedrijven. Ieder jaar beloont 5xbeter de inspanningen van een klein en groot bedrijf op het gebied van veilig en gezond werken met de titel IJzersterk bedrijf. De Verbetercoaches van 5xbeter hebben zeven bedrijven in de metaalbewerking en metalektro genomineerd voor de titel IJzersterk bedrijf 2018. Genomineerd in de metalektro zijn naast Legrand ook Anamet Europe en Nijhuis Industries. 

Week van Veilig en Gezond werken

Een week (18-22 juni) voor het congres is er de Week van Veilig en Gezond Werken. Deze staat ook in het teken van gevaarlijke stoffen. 5xbeter biedt alle bedrijven in de metaalbewerking en metalektro de mogelijkheid tijdens de Week van Veilig en Gezond Werken een bedrijfseigen veiligheidsweek te houden. De Veiligheidsweek bestaat onder meer uit een sneak preview van de allernieuwste 5xbeter film over gevaarlijke stoffen en allemaal feestelijke hulpmiddelen om een week lang extra aandacht te vragen voor veilig en gezond werken.    

Sluiten