arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Maak het verschil

Maak het verschil

De techsector is op zoek naar mensen die de energietransitie willen versnellen. Mensen die het verschil willen maken. Mensen zoals jij. 

Maak het verschil in de energietransitie met een baan in de techsector

Ontdek de kansen bij bedrijven die werken aan nieuwe manieren om energie op te slaan, energie op te wekken en uitstoot te verminderen. Met een energiepositieve baan ondersteun je mensen die hieraan bijdragen. Of bedenk en lever je nieuwe producten of diensten voor de versnelling van de energietransitie. Er staan er al tienduizenden online en daar komen er nog meer bij. 

Bekijk hieronder de banen die het verschil gaan maken.  En houd je ogen open voor de duizenden nieuwe kansen.

Let op: deze functionaliteit werkt het beste op een desktop computer. Klik op de oranje balk links om je selectie te maken. Bovenaan de pagina zoek je specifiek op functietitel of in de volledige vacaturetekst. Verwijder de zoektekst of klik op het wis icoontje naast de zoekbalk om de selectie ongedaan te maken. Zonder selectie tonen wij alle beschikbare vacatures.

De onderliggende bron van dit dashboard is Jobfeed. FME heeft een selectie gemaakt van technische vacatures die direct of indirect gerelateerd zijn aan de energietransitie. Dit kunnen ook vacatures zijn bij bedrijven die direct of indirect betrokken zijn bij de energietransitie of die in meer of mindere mate betrokken zijn bij enige vorm van duurzaamheidsbeleid. De selectie is gemaakt op basis van functiegroepen, contracttypen en keywords. De vacatures worden wekelijks bijgewerkt.

Sluiten