arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

MedicPlanner DIA Gold Winnaar 2019!

11 november 2019
MedicPlanner

De jury is in het bijzonder onder de indruk van deze tool die in staat is de gehele zorgketen te veranderen. De potentie is enorm – zowel voor zorgmedewerkers als iedereen die er ooit in zijn leven mee te maken krijgt. MedicPlanner is in staat om het duopolie op deze markt te doorbreken en voor grote verandering te zorgen.

Tijdens een wervelende tiende editie van de Dutch Interactive Awards zijn vanavond de beste Nederlandse interactieve cases bekroond. In een volle en bruisende Beurs van Berlage in Amsterdam kregen winnaars de Dutch Interactive Awards uitgereikt.

Voor de categorie Disrupter moest de ingezonden oplossing vernieuwend zijn, een bestaande business door middel van een digitale toepassing compleet anders oplossen. MedicPlanner doet dit. Als innovatief personeelsplanning-platform gekoppeld aan een app, waarmee ziekenhuizen in staat zijn beschikbaar zorgpersoneel optimaal in te zetten. Het lost een probleem op die ons allemaal aangaat: de personeelstekorten in de zorg. 

Een fantastische avond was het eind juni in Amsterdam, toen wij tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Dutch Interactive Awards het podium mochten beklimmen. GOUD! Een bekroning op gewaardeerd digitaal werk en een prachtige samenwerking. En bovenal: een aanmoediging voor vernieuwing in de zorg.

Sluiten