arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar
LED-verlichting

Informatieplicht Energiebesparing

Artikel Exclusief voor leden
Laatst gewijzigd 12 december 2023

Aan de slag met je energieverbruik

De overheid wil vaart maken om het energieverbruik in Nederland omlaag te krijgen. Om ondernemers tot actie te bewegen, geldt daarom vanaf 1 juli een informatieplicht. Als je onder deze plicht valt, moet je op de RVO-website invullen welke maatregelen je hebt genomen om energie te besparen. Het gaat daarbij om alle maatregelen die zich binnen vijf jaar terugverdienen.

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten