arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Lever jouw bedrijfsprofiel aan voor de NL Smart Food Manufacturing special

7 december 2021
Eieren op band

Levert of werkt jouw bedrijf aan sleuteltechnologie-innovaties voor de voedsel(verwerkende) sector? Dan kun je kosteloos worden opgenomen in de NL Smart Food Manufacturing special. Hierin worden vele hoogwaardige Nederlandse bedrijven van industrie tot aan mki en startups uit de food tech-sector voorgesteld. Het beste dat Nederland te bieden heeft!

Smart Food Technology 

De Topsector Agri Food en FME ondersteunen én zijn trots op de Nederlandse bedrijven en organisaties actief in de foodtech en inspelen op thema's als duurzaamheid, gezondheid en verspilling. Met de special zetten we de Nederlandse kennis en kunde op het gebied van Smart Food Manufacturing internationaal op de kaart. Het magazine wordt nationaal en internationaal wijd verspreid. Ook komt in deze gids informatie over wat we onder Smart Food Manufacturing verstaan, welke technologieën, samenwerkingen en innovaties we ontwikkelen in de sector en een doorkijkje naar de toekomst.  

Nieuwsgierig naar hoe het special magazine eruit kan komen te zien? Bekijk dan de recent verschenen Smart Farming Special, over Nederlandse technologieën en innovaties in akkerbouw, veeteelt en aquacultuur. 

Lever ook jouw input! 

Jouw bedrijfsprofiel aanleveren kan via deze link. De deadline voor het inleveren van het formulier is 17 februari 2022.

Om je hele profiel goed in de gids te krijgen, vragen we je om separaat een email te sturen met het bedrijfslogo en een foto van de technologie of de toepassing. Stuur deze uiterlijk 17 februari naar lwv@fme.nl.

Sluiten