Groeiende industrie

Je staat aan het roer van een onderneming met 25 tot 50 medewerkers en je focus ligt op groei. FME helpt om je doelstellingen waar te maken. Met een op de groeiende industrie toegesneden dienstenpakket, vanuit de vijf wortels van het FME Lidmaatschap. We brengen de kansen voor jouw onderneming in kaart én de bedreigingen voor je ambities. En we brengen je in contact met collega-ondernemers om met hen ideeën en ervaringen uit te wisselen.

download

Lidmaatschap

Ontdek de voordelen van het vernieuwde FME Lidmaatschap. Met vertrouwde en nieuwe diensten die passen bij jouw bedrijf.

Word ookl lid

Belangenbehartiging

FME komt op voor goed technisch onderwijs en de beschikbaarheid van geschoold personeel. Ook lobbyen we voor een goed productie- en handelsklimaat, nationaal en internationaal. En voor voldoende financierings- en subsidiemogelijkheden.

Lees alles over Belangenbehartiging

Bedrijfsvoering

Onbeperkt advies via de FME Servicedesk met alle info over de cao Metalektro, de cao M&T of de cao Technische Groothandel. Maar ook standaardcontracten en leveringsvoorwaarden, kosteloos eerstelijns advies van onze advocaten én collectief inkoopvoordeel op energie, opleidingen en een breed scala aan producten. En, tegen ledentarief, hulp bij invoering van Lean management.

Lees alles over Bedrijfsvoering

Business Intelligence – Vernieuwd

Geheel vernieuwd. Met sectorspecifieke marktinformatie over nationale en internationale groeikansen. En met het nieuwe FME Benchmarking krijg je inzicht in hoe jouw bedrijf presteert in vergelijking met andere ondernemingen.

Lees alles over Business Intelligence

Innovatie – Vernieuwd

Maak gebruik van ons volledig vernieuwde aanbod op het gebied van innovatie. Met de Smart Industry Actieagenda, tips voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen met behulp van ‘digital data’ en advies over financiering van innovatie. Maar ook met ketenbrede samenwerking en kennisdeling dankzij de clusters Energy, Life Sciences & Health, Agri & Food en Gebouwde Omgeving.

Lees alles over Innovatie

Internationaal Ondernemen

Wij brengen je in contact met internationale partners en geven je toegang tot handelsmissies en collectieve beursdeelnames. Maar ook gratis netwerkevents, workshops en seminars. En sectorspecifieke landenverkenningen voor groei en new business development.

Lees alles over Internationaal Ondernemen

Kijk nu voor alle voordelen

Log in op ‘Mijn FME’ en ontdek alle voordelen van het FME Lidmaatschap voor jouw onderneming. We blijven ons dienstenpakket aanpassen en uitbreiden. Kom daarom regelmatig terug voor alle nieuwe diensten.

Log in op de vernieuwde FME-website