Kleine industrie en handel

Je staat aan het roer van een onderneming met maximaal 25 medewerkers. Je bent een actieve speler in de markt en hebt grote ambities. FME helpt je die ambities waar te maken. Met een speciaal op de kleine industrie en handelsbedrijven toegesneden dienstenpakket, vanuit de vijf wortels van het FME Lidmaatschap. Van praktische oplossingen voor ondernemersvraagstukken tot gedegen advies en concrete sectorinformatie, waarmee je organisatie echt verder komt.

download

Lidmaatschap

Ontdek de voordelen van het vernieuwde FME Lidmaatschap. Met vertrouwde en nieuwe diensten die passen bij jouw bedrijf.

Word ook lid

Belangenbehartiging

FME komt op voor goed technisch onderwijs en de beschikbaarheid van geschoold personeel. Ook lobbyen we voor een goed productie- en handelsklimaat, nationaal en internationaal. En voor voldoende financierings- en subsidiemogelijkheden.

Lees alles over Belangenbehartiging

Bedrijfsvoering

Je hebt recht op onbeperkt advies via de FME Servicedesk met alle info over de cao M&T of de cao Technische Groothandel. Maar ook standaardcontracten en leveringsvoorwaarden, kosteloos eerstelijns advies van onze advocaten én collectief inkoopvoordeel op energie, opleidingen en een breed scala aan producten.

Lees alles over Bedrijfsvoering

Business Intelligence  – Vernieuwd

Geheel vernieuwd. Met sectorspecifieke marktinformatie over nationale en internationale groeikansen. En met het nieuwe FME Benchmarking krijg je inzicht in hoe jouw bedrijf presteert in vergelijking met andere ondernemingen.

Lees alles over Business Intelligence

Innovatie – Vernieuwd

Maak gebruik van ons volledig vernieuwde aanbod op het gebied van innovatie. Met de Smart Industry Actieagenda, tips voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen met behulp van ‘digital data’ en advies over financiering van innovatie. Maar ook ketenbrede samenwerking en kennisdeling dankzij de clusters Energy, Life Sciences & Health, Agri & Food en Gebouwde Omgeving.

Lees alles over Innovatie

Internationaal Ondernemen

Wij brengen je in contact met internationale partners en geven je toegang tot handelsmissies en collectieve beursdeelnames. Maar ook netwerkevents, workshops en seminars.

Lees alles over Internationaal Ondernemen

Kijk nu voor alle voordelen

Log in op ‘Mijn FME’ en ontdek alle voordelen van het FME Lidmaatschap voor jouw onderneming. We blijven ons dienstenpakket aanpassen en uitbreiden. Kom daarom regelmatig terug voor alle nieuwe diensten.

Log in op de vernieuwde FME-website