Middelgrote industrie

Je staat aan het roer van een onderneming met 50 tot 100 medewerkers. Het verder professionaliseren van de organisatie is een belangrijk speerpunt. FME helpt je daarbij. Met een op de middelgrote industrie toegesneden dienstenpakket, vanuit de vijf wortels van het FME lidmaatschap. We ondersteunen je op het gebied van cao-zaken, bij complexe organisatiekwesties en in nationale en Europese subsidietrajecten. En heb je vragen rond export? Ook dan helpen we je graag en goed.

download

Lidmaatschap

Ontdek de voordelen van het vernieuwde FME Lidmaatschap. Met vertrouwde en nieuwe diensten die passen bij jouw bedrijf.

Word ook lid

Belangenbehartiging

We lobbyen voor een goed productie- en handelsklimaat, nationaal en internationaal. En voor voldoende financierings- en subsidiemogelijkheden. Bovendien geven we je directe invloed op het afsluiten van een goede cao.

Lees alles over Belangenbehartiging

Bedrijfsvoering

Onbeperkt advies via de FME Servicedesk met alle info over de cao Metalektro, de cao M&T of de cao Technische Groothandel. Maar ook standaardcontracten en leveringsvoorwaarden, kosteloos eerstelijns advies van onze advocaten én collectief inkoopvoordeel op energie, opleidingen en een breed scala aan producten. Gespecialiseerde FME-adviseurs helpen tegen ledentarief bij ondernemersvraagstukken.

Geelen Techniek B.V. over de FME Servicedesk:
"Vakkundig en snel antwoord."

Lees alles over Bedrijfsvoering

Business Intelligence – Vernieuwd

Geheel vernieuwd. Met sectorspecifieke marktinformatie over nationale en internationale groeikansen. En met het nieuwe FME Benchmarking krijg je inzicht in hoe jouw bedrijf presteert in vergelijking met andere ondernemingen.

Lees alles over Business Intelligence

Innovatie – Vernieuwd

Een volledig vernieuwd gebied. Met de Smart Industry Actieagenda en tips voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen met behulp van ‘digital data’. Maar ook met ketenbrede samenwerking en kennisdeling dankzij de clusters Energy, Life Sciences & Health, Agri & Food en Gebouwde Omgeving.

Lees alles over Innovatie

Internationaal Ondernemen

We brengen je in contact met internationale partners en geven je toegang tot handelsmissies en collectieve beursdeelnames. Maar ook gratis netwerkevents, workshops en seminars. En sectorspecifieke landenverkenningen voor groei en new business development.

Lees alles over Internationaal Ondernemen

Kijk nu voor alle voordelen

Log in op ‘Mijn FME’ en ontdek alle voordelen van het FME Lidmaatschap voor jouw onderneming. We blijven ons dienstenpakket aanpassen en uitbreiden. Kom daarom regelmatig terug voor alle nieuwe diensten.

Log in op de vernieuwde FME website