Multinational

Je staat aan het roer van een onderneming met 500 tot 1.500 medewerkers. Je bent wereldwijd actief met meerdere buitenlandse vestigingen. Jouw aandacht is primair gericht op het verder ontwikkelen van de onderneming door innovatie en door marktvergroting op nationaal en internationaal niveau. FME ondersteunt je daarbij. Met een op multinationals toegesneden dienstenpakket, vanuit de vijf wortels van het FME Lidmaatschap. We ondersteunen je bij cao-zaken, bij complexe organisatiekwesties en in nationale en Europese subsidietrajecten. En heb je vragen rond export? Ook dan helpen we je graag en goed.

download

Lidmaatschap

Ontdek de voordelen van het vernieuwde FME Lidmaatschap. Met vertrouwde en nieuwe diensten die passen bij jouw bedrijf.

Word ook lid

Belangenbehartiging

FME lobbyt voor een goed ondernemersklimaat, nationaal en internationaal. Bovendien geven we je directe invloed op het afsluiten van een goede cao. En we maken deelname aan beleidssessies met ministers en met andere grote spelers uit de industrie mogelijk.

Lees alles over Belangenbehartiging

Bedrijfsvoering

Ondersteuning van gespecialiseerde adviseurs bij ondernemersvraagstukken, onder andere op het gebied van Lean, reorganisaties, functiewaardering en financiering. Maar ook persoonlijke toegang tot HR-, productie-, marketing &sales- en CEO-netwerken.

Luxaflex Nederland B.V. over de FME Servicedesk:
"Verschil tussen een goede en een verkeerde beslissing nemen"

Lees alles over Bedrijfsvoering

Business Intelligence – Vernieuwd

Geheel vernieuwd. Met sectorspecifieke marktinformatie over nationale en internationale groeikansen. En met het nieuwe FME Benchmarking krijg je inzicht in hoe jouw bedrijf presteert in vergelijking met andere ondernemingen.

Lees alles over Business Intelligence

Innovatie – Vernieuwd

Een volledig vernieuwd gebied. Met de Smart Industry Actieagenda en tips voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen met behulp van ‘digital data’. Maar ook met ketenbrede samenwerking en kennisdeling dankzij de clusters Energy, Life Sciences & Health, Agri & Food en Gebouwde Omgeving.

Lees alles over Innovatie

Internationaal Ondernemen

Wij brengen je in contact met internationale partners en geven je toegang tot handelsmissies en collectieve beursdeelnames. Maar we bieden ook gratis netwerkevents, workshops en seminars. En sectorspecifieke landenverkenningen voor groei en new business development.

Lees alles over Internationaal Ondernemen

Kijk nu voor alle voordelen

Log in op ‘Mijn FME’ en ontdek alle voordelen van het FME Lidmaatschap voor jouw onderneming. We blijven ons dienstenpakket aanpassen en uitbreiden. Kom daarom regelmatig terug voor alle nieuwe diensten.

Log in op de vernieuwde FME website