Event

AgriFoodTech Disruptie Diner

  • Datum, tijd en plaats
    • 12 december 2018 | 16:00 tot 21:30 | ‘s-Hertogenbosch | Congrescentrum 1931, Oude Engelenseweg 1
  • Contactpersoon
    Maureen de Haan
    06 27 33 16 52
    Mail mij
  • Doelgroep
    Exclusief voor directieleden en R&D-verantwoorlijken
  • Aanmelden voor
    5 december 2018 - 17:00
  • Kosten
    Deelname is gratis voor FME-leden FME lid worden?
    Niet-leden betalen € 150,- p.p.
    Genoemde bedragen zijn exclusief btw | € 150,-

Het huidige voedselsysteem is aan herziening toe, grotere uitputting van onze aarde ligt op de loer. We dagen veranderaars, beslissers en verbinders vanuit het bedrijfsleven, overheid, onderwijs- en, onderzoeksinstellingen en maatschappelijke organisaties uit om het huidige voedselsysteem naar een hoger niveau te tillen. Pas jij binnen dit plaatje en kan jouw bijdrage het verschil maken voor een duurzamer voedselsysteem?

Houdbaarheid voedselsysteem

Tomaat 660 x 440.jpgNederland kent van oudsher een stevige positie op het wereldtoneel in de agrifood sector. Onze voorouders waren in staat een bloeiende, vruchtbare regio te creëren. Al jaren wordt de aandacht gevestigd op de houdbaarheid van ons huidige voedselsysteem. Het AgriFoodTech Platform heeft als missie om de dialoog over de rol van technologie binnen de transitie naar een eerlijk, gezond, lekker en duurzaam voedselsysteem aan te jagen.

Logo's AgriFoodTech.png

Wat kan je verwachten?

  • Een avondvullend programma met inspirerende sprekers, voordrachten en een menu vol beleving.
  • In dialoog op hoog niveau met veranderaars, beslissers en verbinders uit de wereld van Agri, Food & Tech over een duurzamer voedselsysteem. Met echte voornemens als dessert!
  • En natuurlijk heerlijk eten! Chef-kok Gilbert Kolff (Fond Rotterdam) en gastronomisch verhalenverteller Guus Thijssen (Guustronomie) verzorgen samen een speciaal menu in het thema van de avond en brengen innovatieve gastronomie naar jouw bord.

Programma

15.30 uur: Inloop
16.00 uur: Keynote David Wallerstein en Jeroen van den Hoven
17.00 uur: Overloop naar dinerzaal- Congrescentrum 1931
17.30 uur: Welkom amuse en mysterious guest spreker
18.00 uur: Dialoog aan tafel
21.00 uur: Dessert en netwerken
21.30 uur: Einde

Keynote sprekers

  • David Wallerstein (CXO Tencent) 
  • Jeroen van den Hoven (TU Delft) 

Bekijk het volledige programma

Kortom een exclusieve avond met bijzondere tafelgenoten en interessante gesprekken om niet te vergeten! Schuif je ook aan tafel?

AgriFoodTech Platform

FME is een van de initiatiefnemers van het AgriFoodTech Platform

Het AgriFoodTech Platform wil de maatschappelijke betrokkenheid en dialoog over toepassing van techniek in land- en tuinbouw en de hieraan gelieerde verwerkende industrie op gang brengen en verbreden. 

Lees meer over het AgriFoodTech Platform

Meer weten?
Maureen de HaanProjectmanager